Спорт єднає Україну!

4-5 жовтня  у Чернівцях відбувся Чемпіонат України з мотокросу.
Змагання проходили під гаслами: “Єдина країна!”, “Спорт єднає Україну!”

Кошти від спонсорів та продажу квитків у сумі 15 тисяч гривень перераховані на підтримку української Армії.

4

У Чернівцях на треку Міжнародного спортивно-технічного центру «Суперкрос» – єдиного в Україні, що має міжнародну сертифікацію, змагались понад 150 мотокросменів віком від 5 до 51 року з усіх областей нашої держави.
Змагання відбулись під гаслами : «Єдина Країна!», «Спорт єднає Україну!»

445

У п’яти класах мотоциклів визначені переможці, які представлятимуть Україну у європейській та світовій першостях 2015 року. Учасників змагань та глядачів привітали міністр молоді та спорту Дмитро Булатов, міністр інфраструктури Максим Бурбак, Чернівецький міський голова Олексій Каспрук.
Мотокрос належить до військово-технічних видів спорту, є видовищним та динамічним, зібрав у Чернівцях гостей та вболівальників з усієї країни, які спостерігали за безкомпромісною боротьбою найкращих мотокросменів України, учасників та переможців національних та Європейських чемпіонатів.

5

Організатори повідомили про перерахування 15 000 гривень на підтримку української Армії, що надійшли від спонсорів змагань та від реалізації квитків.
Чемпіонат відбувся під патронатом Міністерства молоді та спорту України та за підтримки генерального партнера – Українського національного комітету Міжнародної торгової палати (ICC Ukraine).

10

11

3

Асоціація «Техноспорт» ГС «Буковинська партнерська агенція»

Інформацію і фото надав Альберт КОМАРІ

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *