«Перетусовка» у колоді мера

Щойно поновленого на посаді начальника Держекоінспекції депутата Чернівецької міської ради від Партії регіонів Василя Дутчака втретє звільнили за наказом міністра Філіпчука. Депутати облради від Партії регіонів заявили, що чергове звільнення Дутчака – кадрове свавілля міністра. За їхніми словами, вони вже звернулися до Генпрокурора з вимогою перевірити правомірність звільнення Дутчака.

Тим часом, мер Федорук звільнив керуючого міським трестом зеленого господарства і протизсувних робіт Анатолія Самойленка за згодою сторін. Новим начальником зеленгоспу призначено Василя Кошмана. До цього він був заступником керівника цього ж тресту, заступником голови ОДА з гуманітарних питань (2003-2005), а ще раніше тривалий час очолював Чернівецьку обласну філармонію.

Взагалі, підбір кадрів у мерії просто вражає: податківець керує водоканалом, чиновник від культури – протизсувними роботами… Радимо мерові краще придивитися до новозвільненого пана Дутчака: за час епізодичних перебувань в Держекоінспекції він, мабуть, навчився краще за п.Кошмана розбиратися у зелених насадженнях.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *