Перемогу у конкурсі “Коронація краси” вибороли чернівчани

Фестиваль «Коронація Краси», який сьогодні відбувся на сцені Чернівецької філармонії, можна назвати ще однією культурно-мистецькою родзинкою нашого міста.

Це дійство проводиться у Чернівцях вже втретє і цьогоріч він набув статусу всеукраїнського. 8 команд-учасниць з салонів краси Чернівців, Кам’янець-Подільского, Тернопіля та Луганська продемонстрували не просто показ, а  влаштували справжні міні-вистави, адже судді оцінювали не лише зачіски моделей, а й візаж, стиль, костюми, акторську майстерність та відповідність образів тематиці.

Глядачі на сцені мали змогу побачити і японських самураїв, і давньогрецьких богів, і героїв кінострічок «5 елемент», «Аромат жінки», «Час» та «За двома зайцями».

Автор проекту, голова спілки перукарів м.Чернівців Наталія Бідяк зізналася, що в цьому році фестиваль мав набути статус міжнародного, але в останню мить команда з Румунії не змогла приїхати “Але ми все ж таки сподіваємось, що в наступному році буде більше учасників і географія нашого фестивалю розшириться, – зазначила пані Наталя, – тим більше, що ми можемо спостерігати, як зростає рівень майстерності наших конкурсантів, вони намагаються більш професійно показати свою роботу. А разом з ними зростає і рівень фестивалю”.

Перемогу в Конкурсі виборов салон краси ART Studio, який працює у Чернівцях. Вони влаштували яскраве шоу за мотивами не менш яскравого фільму “Герой”. Приз глядацьких симпатій дістався теж  чернівчанам, команді салону ІВ-стиль.

Вл. інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *