Парковки авт коштуватимуть від 3 до 5 гривень

25 парковок міста передадуть в оренду підприємцям і комунальним підприємствам. Таке рішення затвердили депутатська комісія, фінуправління й департамент ЖКГ. Як наголосила Лідія АНЦИПЕРОВА, заступник голови громадської ради з питань реалізації тарифної політики у сфері надання житлово-комунальних і транспортних послуг в місті Чернівцях, попередньо обговорювався єдиний тариф – 3,75 грн. за годину перебування на парковці. На засіданні ж депутатська комісія ухвалила рішення про те, що від 1 серпня тарифні ставки паркування залежатимуть від місця розташування стоянки. Ціна коливатиметься від 3-х до 5-ти грн. за годину. Найвища ставка буде на Театральній площі та стоянці поблизу Зеленого ринку.

В фінуправлінні зазначили, що до бюджету від оренди парковок надходитиме близько 600 тис.грн., тобто середньомісячний збір з однієї парковки становитиме 2 тис. грн.

Як вважають представники громадської ради, це – «крапля в морі». До того ж, важливо, наскільки швидко обладнанють паркувальні майданчики та чи будуть створені місця для людей з обмеженими фізичними можливостями. Департамент ЖКГ запевнив же, що все буде облаштоване за європейськими стандартами.

Вл.інф.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *