ОДА – філія РЕМу?

Такою була реакція Олександр БОСОВИЧА, депутата Сторожинецької  райради на відповідь, яку мешканці куту Мамурного Тисовецької сільради отримали на своє звернення  до голови облдержадміністрації М. Папієва.

– Люди звернулися по допомогу до першої особи області, – не приховував свого здивування депутат райради. – А відповідь отримали… від Сторожинецького РЕМу. А ремівці, звичайно ж, читають і тлумачать закони на свою користь. Тому й «переплутали» підприємців із забудовниками.

Нагадаємо, що мешканці новобудов куту Мамурного не мають електрики. Хоча до найближчого високовольтного стовпа лише 30 метрів. Та РЕМ вимагає, щоби люди своїм коштом ставили трасформаторну підстанцію.

IMG_0214

На знімку: Про свої біди розповідають Микола Сандуляк,  Мар’яна ВІзнюк, багатодітна мати Ірина Григорчук і Мар’яна Єреміца

До слова, поруч із Мамурним стоїть ушкоджений трансформатор, про який уже писали «Версії», бо там навіть дверцят не було. На звернення депутата обласної ради Руслана Мельника Сторожинецький РЕМ відзвітував письмово: ремонтні роботи, мовляв,  виконані, дверцята відновлені.

А тепер погляньте на стовп над трансформатором – громоприймачі не підключені, а один навіть зламаний. Що робиться усередині трансфоматора – хто зна… Чи не тому, бува, електрики відновили дверцята трасформатора, щоби інших огріхів не було видно?

Вл інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *