Локдаун і «Лижний експрес» в Україні не нонсенс

Готуючись до новорічно-різдвяних свят Укрзалізниця запустила новий швидкісний потяг з Києва до Карпат Інтерсіті+

Через приурочення поїзда до сезону новорічних відпусток, він отримав назву «Лижний експрес».  Головна особливість експресу  – швидкість пересування. Поїздка в Карпати на автомобілі з Києва займає 8-9 годин, переїзд на звичайному поїзді може зайняти до 12-13 годин. “Лижний експрес” досягає точки призначення (найстарішого гірськолижного курорту в Україні – Славського, що на Львівщині) за 7 годин 21 хвилину – швидше, ніж будь-який інший доступний в регіоні транспорт. На деяких ділянках швидкість експреса досягає 160 км/год.

Поїзд Київ-Славське ходить щодня, відправляється з Києва в 5.59 ранку, і вже о 13.20 прибуває на станцію в Славському. 

Крім цього, цей поїзд став першим, в якому запустили послугу перегляду кіно в українській озвучці в дорозі. На поїзді створена локальна мережа, в яку завантажено понад 240 фільмів. Доступ до мережі отримують пасажири поїзда за допомогою промокоду, який можна отримати в вагоні-ресторані. Спочатку ця послуга була безкоштовна, а нині платна.  

Напередодні Нового року кінотеатр в дорозі став доступним у всіх поїздах Інтерсіті.

Крім того, Укрзалізниця модернізувала і харчування в своїх поїздах Інтерсіті. Тепер пасажири можуть купити ланч-бокси, які поки що доступні в двох варіантах – м’ясному і вегетаріанському. Вартість такого ланч-боксу коливається в межах 100 гривень.

Але й це ще не все. Перед Новим роком Укрзалізниця запустить поїзди сполученням Ужгород — Херсон та Харків — Ворохта, які курсують через день.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *