повний абзац

Головне – марку приліпити
Працівники податкової міліції вилучили в господарстві мешканця одного з сіл Чернівецької області 1800 літрів горілчаного фальсифікату, 110 тис. акцизних марок, біля 200 тис. корків і 18 тис. етикеток популярних алкогольних брендів. Уся ця беззаконна безліч була ретельно запакована у пластикові пакети і каністри різної ємності і схована під дахами надвірних будівель. Правоохоронцям доведеться поламати голову над тим, де можна дістати акцизні марки та етикетки в таких кількостях. Ще цікавіше дізнатися, якими каналами господар збував свій товар.
Відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в Чернівецькій області

Замість дамб –  премії
Таким чином вирішили проблему спрямування бюджетних коштів в одному з міжрайонних управлінь водного господарства Дністровсько-Прутського басейнового управління. Замість спорудження захисних дамб, вони нагородили деяких працівників преміями і створили в управлінні нові штатні одиниці. Тож чотири ставки загальною площею 14,5 га, якими мало опікуватися це управління, не отримали надійного протиповеневого захисту. Під час стихійного лиха 23-28 липня греблі ставків прорвало, села підтопило. Загальні збитки склали 297 тис.грн.
Сектор зв’язків з громадськістю ГУ МВС в області
Здрастуй, школо!

Якісно відсвяткували Перше вересня семикласники однієї з чернівецьких шкіл. Після того, як спожите спиртне почало вдаряти в голову, 13-річну юнку потягло на подвиги. Тож вона залізла на покрівлю однієї зі стадіонних споруд, просто під інформаційним табло – і там їй стало зле: алкоголь дався взнаки. Працівники швидкої допомоги сповістили оперативно-диспетчерську службу МНС про те, що не можуть дістатися до потерпілої. Рятувальники привезли пожежну драбину і на спеціальних ношах спустили дівчину вниз, щоби передати медикам.
Центр пропаганди ГУ МНС в Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *