Квіточки вул.Квітневої та Грушевського

Валерій КРУШНІЦЬКИЙ, учасник ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, завідувач фельдшерсько-акушерським пунктом

Мобільний телефон нашого губернатора Володимира Куліша, який оприлюднили всі газети краю, викликав лише розчарування. Принаймні, мені не вдалося ні поговорити з Володимиром Івановичем, ні зустрітися з ним, ні вирішити питання, з яким мене делегували мешканці вул. Квітневої села Костинці Сторожинецького району.

А справа в тому, що вже протягом 7 років ми звертаємось до влади з проханням зробити що-небудь з нашою вулицею, бо пройти нею, коли йдуть дощі, просто неможливо: у вибоїнах від вантажівок можна втопитися. Тож на початку серпня ініціативна група приїхала до Чернівців на прийом до Голови облдержадміністрації. Але той був у відрядженні в столиці, а заступники починали приймати лише з 13.00.

Там у приймальні, ми побачили й розклад прийому в п. Куліша: перша середа місяця від 17.00 до 20.00. А серед відвідувачів, до речі, були переважно сільські люди. Тож як їм добиратися після цього додому? Автобуси та бусики, як правило, в такий час уже не їздять…

Після того як мешканцям Квітневої не пощастило особисто зустрітися з губернатором, у пресі саме з’явився номер мобільного телефону першої особи краю. Можете лише уявити наші сподівання та радість. Подумалося, нарешті народ буде почутий. Ініціативна група доручила мені зв’язатися з нашим губернатором.

Яким же було моє розчарування, коли за вимріяним номером ніхто не підняв слухавки! Та все ж наступного дня мені зателефонував помічник губернатора п. Івасюк і повідомив: голова прийняти мене не може, бо в нього іноземна делегація, а коштів на ремонт дороги немає.

Ось і виходить, що номер мобільного губернатора – це звичайнісінький піар-хід. Людей знову надурили…

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *