Королева цифр любить точність і закон

…Ще навчаючись у Сторожинецькому лісовому технікумі, Галина Левчук зрозуміла, що знайшла справу, якою готова займатися все життя. Для цього мала достатньо терпіння, а знань та навичок набуває й досі. Вона добре знає не тільки всі виробничі процеси, людей, а й навіть кожного бука чи смерічку, які ростуть на території лісництва.

Як зауважує п.Галина, бухгалтер – це цифровий король, який любить точність і уважність, а ще – строгий порядок і контроль та постійно відчуває відповідальність за  свою роботу.

Левчук Галина Миколаївна - бухгалтер Мигівського лісництва 

Галина ЛЕВЧУК, бухгалтер Мигівського лісництва Берегометського ЛМГ

Як не крути, а правду ніде діти

Бухгалтером стала не одразу, довелось скуштувати хліба обліковця в колишньому лісокомбінаті. Саме там, серед трудівників лісопильного цеху, дізналася як це – виконувати виробниче завдання, не порушуючи дисципліну та дбаючи про якість продукції.                                           

Від 1989-го Галина Левчук працює бухгалтером Мигівського лісництва Берегометського лісомисливського господарства. Чи так вже просто – 23 роки працювати на одному місці, можна судити хоча б з того факту, що лісничий за цей час уже третій.

Найперша вимога бухгалтера – за будь-яких умов усі операції повинні проводитися виключно у правовому полі. На підприємстві давно знають, що коли звітує Галина Левчук, усе буде без проколів, бо її пильне око усе помітить і зафіксує.

За свою роботу, за бухгалтерську звітність – спокійна, а коли хтось намагається щось приписати чи перекрутити, застерігає: перевірка викриє кожний обман.

Усміхнена, бо щаслива

Бог дав Галині чудову сім’ю. Чоловік Володимир – майстер на всі руки. Після розпаду лісокомбінату відкрив удома майстерню, де ремонтує та виготовляє різні деталі, вузли та агрегати. Нині, коли усе так подорожчало, не обходяться без його виробів працівники лісмисливгоспу: часто навідуються, щоби швидко і  якісно щось відремонтувати.

Тай діти радують. Старша, Наталка, успішно закінчила ЧНУ і нині трудиться у Криму, Євген після закінчення хімфаку захистився і невдовзі працюватиме в Німеччині. А найменша, Адріана – дев’ятикласниця, посилено займається англійською. Наразі саме вона – найперша мамина помічниця: разом готують щось смачненьке, а вечорами вишивають бісером улюблену скатертину.

То ж може, Бог нагородив Галину чудовою сім’єю за працю, щирість, привітність і порядність?

Схожа на весну         

Тут би й завершити: ось така вона, наша Галина Левчук, звичайна жінка- трудівниця. Та ні, не звичайна, особливо тепер, напередодні свята. Весна додає Галині ще більшої вроди і чарівності, бо ж і випромінює вона щирість, сонячність і позитив. І вона така – не одна.

У Берегометському лісомисливському господарстві сумлінно трудиться понад 100 жінок.,  Радісне весняне свято – 8 Березня приходить як добра нагода привітати їх із настанням довгоочікуваної весни та подарувати їм перші запашні  квіти. Адже кожна жінка, якщо їй приділити достатньо уваги, цього дня стає схожою на весну.

Ірина Матчишина, Берегометське ЛМГ


 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *