Катя Бужинська розповіла, що їх пов’язує з Андрієм Джеджулою


Весь попередній тиждень ходили чутки про нову закохану пару, несподіваний союз між Катею Бужинською та Андрієм Джеджулою. Новина про те, що відомий ведучий Андрій Джеджула подарував Каті Бужинської, як знак заручин, діамантове кільце в 5 каратів, облетіла весь інтернет. Говорили, що епатажний ведучий зробив пропозицію «Білій пантері» українського шоу-бізнесу прямо під час концерту співачки і Катя дала згоду. Союз співачки і ведучого, несподіваний для багатьох.

Катя Бужинська: «Кільце Андрій мені дійсно подарував. Фото, яке з’явилося в мережі – не підробка».

Але, як виявилося, все це і багато іншого відбувалося під час зйомок кліпу Каті Бужинської на пісню «Бажаний». Зйомки кліпу проходили 2 дні, в Криму та Києві. Спеціально для зйомок була орендована білосніжна яхта вартістю майже 2 мільйони доларів.
За задумом режисера кліп буде схожий на короткометражний фільм. У ньому розкажуть історію закоханих чоловіка та жінки, стосунки яких насичені одночасно і любов’ю і зрадами, сварками і примиренням, пристрастю і ніжністю. У кліпі також взяли участь актор Олег Савкін, спортсмен Сергій Конюшок, чемпіон світу за програмою Strongman, володар звання «Найсильніша людина планети-2009», музиканти «Royal Band» та балет «Амадос». На питання, які стосунки зараз між Катею та Андрієм, чи може історія з кліпу стати реальними стосунками між ведучим і співачкою у житті Катя пряму відповідь не дала.

Катя Бужинська: «Ми вже давно працюємо з Олександром Філатовичем, і я йому повністю довіряю. Ідея кліпу мені сподобалася, працювати з таким професіоналом, як Андрій Джеджула було одне задоволення, він дуже артистичний і з хорошим почуттям гумору. Кліп вже найближчим часом зможуть подивитися глядачі, сподіваюся, що він їм сподобається ».

Прем’єра кліпу на пісню «Бажаний» відбудеться вже в грудні.

Режисер кліпу: Олександр Філатович
Оператор: Ігор Мадієвський
Стиліст: Інга Шевченко
Візажист: Марина Борщевська, Тетяна Захарченко

Довідка:
Катя Бужинська – заслужена артистка України. В активі Каті Бужинської 6 альбомів, 15 кліпів. Вона володарка Гран-прі 5 міжнародних конкурсів і більше 25 міжнародних премій. Катя Бужинська співає на 5 мовах: російській, англійській, українською, італійською та івритом.

Відео-роботи Каті Бужинської: «Обіцяю» (реж.А.Філатовіч), «Любов і щастя» (реж.А.Філатовіч), «Біла пантера» (реж. А. Бадоєв), «You are the best» (реж . Н. Шевчук), «Новорічна» (реж.С. Горов), «Щастя що сниться» (реж. С. Горов), «Лід» (реж.М. Паперник), «Розмова» (реж. Н. Шевчук ), «Осінь» (реж. Н. Шевчук), «Романсеро» (реж. Н. Шевчук), «непокірна» (реж. Н. Шевчук), «Жінка матадор» (реж.Н. Шевчук), «Свобода» (реж.Н. Шевчук), «Як у нас на Україні» (реж.Н. Шевчук), «Зірки» (реж.Н. Шевчук).

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *