Вкрали майже два мільйони?

Тому в нас і дороги погані
Ревізія фінансово-господарської діяльності Департаменту ЖКГ чернівецької міської ради, проведена працівниками Контрольно-ревізійного управління в Чернівецькій області, охопила період від 2005 до 1 півріччя нинішнього року. Загальна кількість фінансових порушень оцінюється сумою 1,86 млн.грн.
Зокрема, 1,68 млн. грн висить як дебіторська заборгованість Херсонського шляхобудівного підприємства на Міжнародному аеропорті «Чернівці» за договором, укладеним згаданим департаментом. Тут порушені  правила попередньої оплати товарів, робіт і послуг і законодавчо встановлений термін виконання ремонтно-будівельних робіт.
Ще 184,0 тис. грн департамент переплатив протягом зазначеного часу за ремонт доріг підрядним шляхобудівним підприємствам:
«Хмельницькбудінвест», «Чернівцібудінвест», «Чернівцішляхбуд», «Агрощляхбуд» і ШБУ-60. Сума склалася із завищення фактичної вартості матеріальних ресурсів, розцінок і включення  до розрахунку не понесених  фактично витрат.
На 3 відповідальних осіб складено протоколи про адміністративні правопорушення, матеріали ревізії передані до прокуратури  Чернівецької області.
Прес-служба КРУ в Чернівецькій області

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *