Гороскоп для буковинців на 30 січня – 6 лютого

Ексклюзивний гороскоп для буковинців від Алли ЧУЖИНСЬКОЇ

ОВЕН

Важливий час для сімейного благополуччя і для бізнесу. Залучайте домашніх до своїх проектів. Поїздка 30-го має бути вдалою, а 4-го краще навіть з дому не виходити. Прибуток 5-го не витрачайте, 6-го ймовірні фінансові втрати.

ТЕЛЕЦЬ

Не бійтеся розчарувань 30-31го: вони повнні розкрити вам очі на оточення і змусити покладатися на себе. Не обіцяйте занадто багато коханій людині 5-го, бо вже 6 можуть насунутися неприємності.

БЛИЗНЮКИ

Вам рекомендується багато працювати і правильно використовувати несподівані можливості зламу місяців. 30-го поїздку варто відкласти, а 3-го вона буде вчасною. Не зупиняйтесь від прибутків та успіхів 4-6-го.

РАК

Доведеться багато працювати на власний імідж, тут безперечні вдачі. А от з грішми поки що доводиться почекати. 3-го не давайте грошей у борг і не позичайте самі. 5-6-го будьте уважнішими до коханої людини.

ЛЕВ

Удача на деякий час покине вас, коли 31-го не будете обережними. 1-4-го варто пройти обстеження органів травлення. Від 4-го активно займайтеся бізнесом. 5-го варто віддати борги, 6-го отримаєте невеликий прибуток.

ДІВА

Бізнесові знайомства повинні плавно перейти в період укладання угод, інакше вже 3-4 удача може вислизнути з рук. Можливо, 2-го знадобиться поїздка. 5-го-6-го обмежте спілкування, є ймовірність стати каталізатором конфлікту.

ТЕРЕЗИ

Не забувайте про здоров’я весь тиждень і не марнотратьте 1-2-го. Угода 3-го може стати непотрібною, бо 4-го можете отримати несподівану пропозицію. Самі вирішуйте, яким шляхом тепер рухатися.

СКОРПІОН

30-1-го у вас поганий настрій, самі не радієте і псуєте настрій оточенню. 2-4-го не пропустіть моменту, коли час кинути вередувати і взятися до роботи. 5-6-го вам спробують нав’язати конфлікт , уникайте спілкування.

СТРІЛЕЦЬ

Зміна місяця може принести несподівані можливості чи новини здалеку. 31-2-го присвятіть увагу сім’ї, можна вирішити питання ремонту чи переїзду. У справах найбільшу активність проявіть 3-го, 4-го можете отримати прибуток.

КОЗЕРІГ

Ваші близькі потерпають від нестачі уваги. Їм зовсім не потрібно знати про всі ваші сподівання й розчарування. Робіть усе потрібне, успіх не забариться. 4-го будьте обережні на транспорті та з побутовими приладами.

ВОДОЛІЙ

30-го можете зважитися на зміни – житла, роботи… Прибуток 31-го надасть можливість розпочати нову справу або розширити нинішню. Більше покладайтесь на команду, ніж робіть самі. 4-го стережіться застуди.

РИБИ

Нарешті вам подобається і вдома, і на роботі! Утримуйте в собі це відчуття успіху, не марнотратьте 1-го і не з’ясовуйте стосунків 3-4-го. 5-го доведеться починати рух уперед, інакше наступного тижня почнеться застій.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *