Гороскоп від 29 березня до 4 квітня для всіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

У п’ятницю бережіть гроші, в суботу – здоров’я. На неділю плануйте справи, в яких без удачі не обійтися. Інтуїція має підказати вам, що у понеділок-вівторок не варто шукати допомоги. У середу чекайте на зміни, у четвер шукайте нових знайомств.

ТЕЛЕЦЬ

Не зациклюйтеся на образах у п’ятницю. Краще звернутися за допомогою до людей. які зараз не поруч з вами. У понеділок і вівторок можливі зайві витрати. Важливі справи починайте в середу, у четвер не користуйтеся транспортом.   

БЛИЗНЮКИ

Не залишайте на вихідні незавершені справи. На відпочинку не забувайте про здоров’я. У понеділок і четвер не витрачайте грошей і навіть не позичайте їх нікому. У вівторок-середу треба  визначитися з важливим і не зробити помилок.

РАК

Зміни п’ятниці вас порадують, але у суботу зважайте на ймовірні травми. У неділю й понеділок можливі новини з різних джерел. Не поспішайте з рішеннями щодо них у понеділок. У середу бережіть здоров’я. У четвер можна міняти роботу.

ЛЕВ

Новини п’ятниці-суботи можуть бути прикрими, справляйтеся з цим самотужки. У неділю й понеділок можливі конфлікти через гроші. У вівторок не приймайте рішень. Надходження середи витрачайте обережно, у четвер звертайтеся по допомогу.

ДІВА

У п’ятницю-суботу без допомоги не обійтися. У неділю будьте обережні на дорогах.  Понеділок пасує для завершення задавнених справ. Вівторок і середа – для зустрічей, родинних і ділових. У четвер можливе загострення хронічної недуги.

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю-суботу не поспішайте щось змінювати самотужки: варто дочекатися неділі. У понеділок-вівторок не всі справи будуть однаково вдалими, варто проявити наполегливість. Середа й четвер можуть потішити приємними новинами в родині.

СКОРПІОН

Не забувайте про витримку у п’ятницю-суботу. У неділю, навпаки, будьте рішучими – в усьому, окрім азартних ігор. На понеділок не плануйте поїздок: готуйтеся до них у вівторок, у дорогу вирушайте в середу. У четвер працюйте в команді.

СТРІЛЕЦЬ

Усі турботи відступають перед родинними радощами: насолоджуйтеся ними у п’ятницю, неділю й вівторок. В суботу на вас очікують цікаві новини. У понеділок не поспішайте з рішеннями. У середу й четвер вектор покаже на бізнесові справи.

КОЗЕРІГ

Для поїздок сприятливі п’ятниця й понеділок. У суботу, навпаки, не варто користуватися транспортом. У неділю є шанс отримати гроші або подарунок. У вівторок не переносьте на когось поганий настрій. Середа й четвер – для родинних справ.

ВОДОЛІЙ

Невдачі п’ятниці змусять звернутися по допомогу в суботу. Лише не беріть грошей у борг у неділю. Від понеділка усе змінитися на краще, лише побережіть здоров’я у вівторок. Не приймайте рішень у середу і вирішуйте родинні справи у четвер.

РИБИ

У п’ятницю можуть засмутити фінансові справи. На вихідних критично ставтеся до новин: вас можуть ошукати. У понеділок працюйте в колективі, у вівторок, навпаки, справляйтеся самотужки. Середа й четвер – для справ, у яких потрібен успіх.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *