Гороскоп на 14-20 лютого для всіх знаків зодіаку

ОВЕН

Справи п’ятниці мають бути вдалими. На вихідних спілкуйтеся з родиною й дослухайтеся до новин. Удача навідається до вас у понеділок. А от у вівторок і середу не приймайте рішень і не починайте нічого важливого. У четвер будьте уважні до здоров’я.

ТЕЛЕЦЬ

П’ятниця – чудовий день для особистих справ. В суботу вирушайте на відпочинок. У неділю від вас чекатимуть  допомоги. У понеділок і вівторок обережно на поворотах – можливі травми. У середу-четвер справи мають бути вдалими й інтуїція не підведе.

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю-суботу в родинних справах можливі зрушення. У неділю варто побути в широкому товаристві. У понеділок і вівторок вивчайте ситуацію, але рішень поки не приймайте. У середу дізнаєтеся щось додаткове, у четвер робіть усе самотужки..

РАК

Цього тижня, як ніколи, треба бути уважними, особливо у п’ятницю на роботі й у знайомствах неділі. Новини суботи й понеділка надихнуть на активну працю у вівторок. У середу й четвер на перший план виходять питання фінансової безпеки.

ЛЕВ

Рішення п’ятниці-суботи втілювати не поспішайте. У неділю можливі надходження або подарунки. У понеділок-вівторок бережіть здоров’я й нерви, у середу зважайте на ймовірність травм. Серед справ четверга обирайте ті, що обіцяють прибуток.

ДІВА

П’ятниця – гарний день для чогось нового. На суботу й до четверга включно не плануйте великих покупок і витрат. Не приймайте рішень в неділю й понеділок. Отримане у вівторок витрачати не поспішайте. У середу звертайтеся по допомогу.

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю-суботу комусь в родині може знадобитися ваша допомога. У неділю влаштуйте сімейне свято. Понеділок і вівторок потребують уважності й працьовитості. У середу хтось  довірений спробує вас обманути. У четвер просто працюйте.

 СКОРПІОН

Не намагайтеся перекласти на когось відповідальність у п’ятницю-суботу. Новини неділі можуть покликати вас у дорогу в понеділок. У вівторок доведеться вирішувати сімейні проблеми. Обережно на транспорті у середу і з грошима у четвер. 

СТРІЛЕЦЬ

Тиждень напружений у фінансовому плані з «піками» в суботу, вівторок і четвер. Вже у п’ятницю запасайтеся уважністю, не витрачайте часу на марні теревені у неділю й понеділок. Середа – єдиний день, коли можна звертатися по допомогу.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю не пропустіть свого шансу на удачу. В суботу доведеться попрацювати. В неділю й понеділок бережіть здоров’я й стережіться травм. Від вівторка до четверга ваші турбота й увага потрібні будуть найдорожчим людям.

ВОДОЛІЙ

Бережіть здоров’я у п’ятницю. На вихідних не приймайте рішень, працюйте: удача сама вас знайде. Понеділок присвятіть родинним справам. Вирушати в дорогу варто у вівторок або вже у четвер, у середу краще утриматися від зайвих рухів.

РИБИ

Не шукайте допомоги у п’ятницю. не проґавте удачі в суботу. У неділю можна відпочити десь за містом. Бережіть здоров’я у понеділок, важливі справи починайте у вівторок або середу. Не залучайте до своїх справ сумнівних людей у четвер.

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *