Буковина «червона», попри 2 помаранчеві райони

Від 0 годин 9 листопада у Чернівцях, Новодністровську, Вижницькому, Глибоцькому, Заставнівському, Кельменецькому, Кіцманському, Новоселицькому, Сокирянському, Сторожинецькому та Хотинському районах дозволяється:
* здійснення пасажирських перевезень автомобільним транспортом – тільки на місцях для сидіння. За виконання цього рішення відповідальність несе перевізник;
* приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які проводять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо) від 8:00 до 18:00 за умови допуску не більше 20 відвідувачів (з дотриманням 10 кв. м. на одну особу)
Тільки Герцаївський та Путильський райони Буковини залишатимуться у «помаранчевій» зоні.
Цього разу ми не такий уже виняток. З карантинної карти України зникли рідкі жовті плями: ціла територія України опинилася у «помаранчевій» та «червоній» зоні захворювання на коронавірус. Водночас Верховна Рада запровадила штрафи за перебування у громадських спорудах і транспорті без масок.

Карантин на вихідних і аптека за розкладом?
В Україні «карантин вихідного дня» планують ввести з 14 листопада: працюватиме тільки критична інфраструктура, заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.
В Україні можуть також ввести спеціальний час для відвідування аптек і магазинів літніми людьми.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *