Буковина

Депутати скинуться
Керівництво міста запропонувало депутатам міськради «скинутися» на заміну плитки в нижній частині Театральної площі. Її пропонують вимостити плитами з піщанику, як тротуари на вул. Кобилянської.  Орієнтовна вартість матеріалу і робіт – 200 тис. грн. Депутати погодилися.

Як дбали, так і маємо
За даними управління статистики, підприємства області в 2007 році отримали 275,7 млн.грн прибутку. Загальний фінансовий результат сформувався з 508,6 млн.грн прибутку та 232,9 млн. грн збитку.
Табіта Яромирівна
Серед буковинських дівчаток найбільш розповсюджені імена – Анастасія та Олександра, а серед хлопчиків – Олександр, Максим, Олексій. Найбільш своєрідні імена малюків з Глибоцького, Новоселицького та Сторожинецького районів. Дівчата – Флоаря, Аріана, Табіта, Лавіня, хлопчики – Дані, Яромир, Діонісій та Пауль.
Привіт, цивілізаціє!
Незабаром чернівчани, що проживають у районі вул. Кармелюка, будуть телефонізовані. На новій станції, яка розрахована на 1400 номерів, уже задіяно 500 абонентів. Завершується будівництво лінійних споруд на вул. Красноїльській, Степовій, Ставропільській, Авангардній, Будівельників, Миру, Сосюри, Авіаційній, Райніса, Череповецькій.
Збираємо на ювілей
Спільними зусиллями чернівчан він мабуть-таки відбудеться. Благодійні внески до Фонду «Чернівці-600» зробили  вже 189 колективів і  понад 170 приватних осіб. Членами Фонду стали  45 трудових колективів і 177 фізичних осіб, у тому числі 39 депутатів міської ради. Щоби стати членом Фонду, окрім благодійних, треба заплатити ще членські внески.
Медики на потреби  ювілею внесли 53,7 тис. грн, освітяни – 46,6 тис. грн.
Загалом від початку заснування Фонду на його рахунок надійшов  1 млн.  228 тис. грн, у т.ч. цьогоріч – 938,5 тис. грн.  Витрачено  вже 511,2 тис. грн.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *