У філармонії – “легка” класика від Павла Чеботова

Нова концертна програма, яку представляє академічний камерний оркестр «CAPRICCIO» під керівництвом народного артиста України Павла Чеботова «Від Вівальді до Пяцоли», це новий музичний проект колективу  у так званому форматі «легкого» жанру.

На сьогоднішній день  музичне життя пересічного Чернівецького глядача на стільки різноманітне та різножанрове, що справжнє серйозне класичне мистецтво, на жаль, відходить на другий план. Особливо для молоді, яка обирає для себе більш популярну та доступну музику. Саме тому, у концертному вечорі, який відбудеться 28 лютого у залі Чернівецької обласної філармонії  ім. Д. Гнатюка, будуть звучати ті твори,  які наші юні глядачі звикли чути з екранів телевізорів у рекламних роликах та у вигляді телефонних рингтонів. Тому, саме ці, всесвітньо відомі  твори та багато інших музичних шедеврів і будуть звучати у цьому камерному вечорі.  Але,вже у повному та оригінальному концертному виконанні.  

«Гроза» та «Адажіо» Антоніо Вівальді з циклу «Пори року»  «Венеціанський карнавал» Ніколо Паганіні, музичні жарти  В.А. Моцарта, «Полька – піцикато» Й. Штрауса та мало відомі для підростаючого покоління музичні п’єси, такі як «Серенада» А. Андерсона , «Сувенір» В. Полторацького та надзвичайно харизматичне  танго – балет Астора П’яцолли, на цей раз відкриють нашим глядачам інші грані та можливості суто класичного колективу під орудою маестро – Павла Чеботова.

Отже нова програма – нові глядачі та нові незабутні враження очікують всіх, хто розділить з нами один з останніх зимових вечорів.

Лектор -музикознавиця  Неля Марковська

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *