Підрядник і два інженери з технагляду розікрали майже 3 млн грн під час ремонту доріг на Буковині

За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури викрито підрядника та двох інженерів з технічного нагляду на привласненні бюджетних коштів, підробленні офіційного документа та його використанні (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 366, ч. 4 ст. 358 КК України).

За даними слідства, підрядник за попередньою змовою з інженерами технічного нагляду незаконно заволоділи бюджетними коштами, виділеними на капітальний ремонт доріг у гірському районі. Вказані особи привласнили бюджетні кошти на загальну суму майже 3 млн грн.

У межах досудового розслідування кримінального провадження проведено ряд санкціонованих обшуків за місцями роботи та проживання фігурантів справи. Вилучено речові докази та документи.

Наразі особам повідомлено про підозру. Вирішується питання щодо обрання запобіжних заходів.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюють слідчі  Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області за оперативного супроводу Служби безпеки України в Чернівецькій області та управління стратегічних розслідувань ДСР Нацполіції України.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Чернівецької обласної прокуратури

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *