Незаконну діяльність  директора НПП «Черемоський», про яку писали «Версії», перевіряють правоохоронці

У позаминулому числі «Версій» (№4 від 24 січня 2019-го) оприлюднений скандальний матеріал про незаконну діяльність директора НПП «Черемоський». У його основу лягло письмове звернення мешканців Путильщині.

Як  повідомила прес-служба прокуратури Чернівецької області, Кіцманська місцева прокуратура ініціювала перевірку фактів незаконної діяльності директора НПП «Черемоський», що наводилися у статті «Горяни хочуть, щоб їх почули».

31 січня до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 364 КК України (зловживання владою чи службовим становищем) внесені відповідні відомості. Досудове розслідування у зазначеному кримінальному провадженні здійснює Путильське відділення поліції під процесуальним керівництвом Кіцманської місцевої прокуратури.

Дуже приємно, що між правоохоронцями і працівниками ЗМІ налагоджуються стосунки, які йдуть на користь суспільству. Бо досі вони одне одного не чули. Тож сподіваємося, що це, по-перше, не пов’язано з президентськими виборами, а, по-друге, досудове розслідування все ж таки завершиться судовим вироком. Оскільки безкарність чиновників уже дістала українців…

Редакційний колектив

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *