Коли більшість захищає, меншість – тікає й заробляє

За перетин держкордону поза пунктами пропуску $52 тис.  на Буковині повідомлено про підозру організатору незаконної схеми.

За даними слідства, 34-річний житель Чернівецького району налагодив злочинну схему незаконного переправлення через кордон 6 громадян України – чоловіків  віком від 22 до 53 років, яким заборонено  покидати територію держави. І отримав за свої послуги 52 тис. доларів США.

22 березня 2022 року чоловік організував перевезення військовозобов’язаних до ділянки державного кордону України у напрямку Республіки Румунія. Здійснити незаконний перетин кордону їм не вдалось. Прикордонник вночі виявили цих осіб в адміністративних межах смт Їжівці Чернівецького району Чернівецької області.

Встановлюються інші особи, причетні до організації злочину.

Досудове розслідування у кримінальному проваджені здійснюють слідчі Чернівецького районного управління поліції ГУНП у Чернівецькій області. Буковинцю,  який організував незаконне переправлення осіб через державний кордон України, повідомлено про підозру за процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури(ч. 3 ст. 332 КК України).

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *