Кримінальні хроніки тижня

Солодка контрабанда

Понад 2 тонни контрабандних фруктів спробував завезти в Україну громадянин Польщі на автівці з напівпричепом. На кордоні перевірка виявила приховані від митного контролю та незадекларовані 1,1 т мандаринів, 170 кг ананасів, 950 кг винограду, загальною вартістю – близько 31 тис. грн. Окрім фруктів, вилучено й транспортний засіб вартістю 26 тис. грн, складено протокол про порушення митних правил, – повідомили у прес-службі Державної митної служби України.

 

$300 за довідку

Таку суму начальник чернівецької філії державного землевпорядкувального підприємства підприємстватавпорядкувальногоj________________________________________________________________________________________________та  його заступник брали за видачу довідок про відсутність обмежень та обтяжень на земельну ділянку. Працівники УДСБЕЗ затримали їх саме в момент передачі хабара. Порушено кримінальну справу, – повідомляє ДЗГ МВС України.

 

Канікули почалися

12-річний велосипедист з Мигового на Вижниччині вмер у кареті швидкої допомоги після наїзду автомобіля. Власник «Мерседес-Бенц»,18-річний чернівчанин, не впорався з кермуванням і виїхав на зустрічну смугу.

21-річна чернівчанка на «Ауді-100» на вул. Південно-Кільцевій обласного центру скоїла наїзд на пішохода, 14-річного хлопця, якого із переломом ключиці доставили до лікарні ШМД.

 

В Шубранці не ганяйте!

26-річний житель села Стирча на Глибоччині, власник «ГАЗ-3110», на одній з вулиць Шубранця не впорався з керуванням і допустив зіткнення з автомобілем «Форд-Транзит» 24-річного чернівчанина. Найгірше прийшлося пасажиру «Волги»: 42-річний тернополянин затримається на Буковині в лікарні ШМД зі струсом головного мозку.

 

Лікуйся уважно!

На понад 2 тис. грн. постраждала 30-річна мешканка Опришен на Глибоччині, в якої у приміщення Глибоцької ЦРЛ поцупили сумку з документами, грошима й мобільним телефоном. На щастя, співробітники районного карного розшуку встановили, що крадіжку скоїв 16-річний житель Кам’янки того ж району. Речові докази вилучено.

 

Старий у малого

У Бабині на Кельменеччині з подвір’я 50-річної місцевої жительки вкрали спортивний велосипед її онука вартістю 1300 грн. Покататися закортіло 50-річному жителю села Ленківці того ж району. Речовий доказ вилучений.

За матеріалами СЗГ УМВС в Чернівецькій області

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *