Навимагалися до чотирьох статтей Кримінального Кодексу

 

 

Обвинувальний акт відносно  3 осіб, які, вимагали в чоловіка кошти в сумі $ 1200, передано до суду

 Не рий яму іншому, бо сам до неї потрапиш. І саме так сталося із трьома мешканцями Чернівців, які за попередньою змовою, неодноразово погрожуючи застосуванням насильства, вимагали в чоловіка протягом двох місяців – березня й квітня цього року – кошти в сумі $ 1200. Водночас один із співучасників вимагання для демонстрації небезпідставності своїх вимог, незаконно, з погрозою та застосуванням насильства, небезпечного для життя та здоров’я потерпілого, заволодів транспортним засобом, який належав брату потерпілого (ч. 2 ст. 289 КК України).

Нині ж за процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури  досудове розслідування відносно трьох осіб за фактом вимагання  (ч. 2 ст. 189 КК України) завершено.

Ба, більше, під час обшуку житла в одного із співучасників оборудки співробітники правоохоронних органів виявили та вилучили бойові припаси та психотропну речовину – амфетамін, які він зберігав без передбаченого законом дозволу. Зловмиснику інкримінують незаконне поводження з бойовими припасами, тобто носіння, зберігання, придбання бойових припасів без передбаченого законом дозволу та незаконне придбання та зберігання психотропних речовин без мети збуту (ч.1 ст. 263 КК України, ч.1 ст.309 КК України).

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *