У Чернівцях, крім пливучості ґрунтів, є ще й «пливучість» матеріалів

На черговій годині журналіста у міській раді керівник «МіськШЕПу» Віталій Червінський розповів, як його комунальне підприємство ремонтує вулиці міста.

– Ми щороку чуємо, що у Чернівцях через пливучість ґрунтів дуже важко втримати дороги у нормальному стані. Я б ще зазначив, що у Чернівцях, крім пливучості ґрунтів, є ще й пливучість матеріалів, з яких робиться дорога.

Зокрема, ремонтуючи вулицю Кафедральну, ми бачимо, що підрядник добряче економив матеріали: замість щебеню засипав гравій, замість 20 сантиметрів – лише п’ять, а місцями бруківка взагалі лежить на одному піску. Ми і так маємо достатньо неприємностей у всьому місті, особливо ж, коли після зими сходить сніг і на дорогах з’являються свіжі ями, які потрібно «латати». Але одна справа, коли ти ремонтуєш дорогу після зими, а інша – коли усуваєш чиїсь недоліки…

Також пан Віталій зазначив, що підприємство нині ремонтує та оновлює технічну базу.

– Зараз 20 поливальних та підмітальних машин, для підготовки до ямкового ремонту та інших – перебувають на ремонті. Ми вже замовили усі необхідні запчастини. Тож невдовзі 80% техніки комунального підприємства вже працюватиме.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *