Скандал навколо телеканалу ТВА: суцільна… какашка

379924_10200363137213818_2108492026_n

Скандал навколо місцевого телеканалу ТВА, який трохи вщух, днями розгорівся з новою силою. Усунутий від посади гендиректора Василь Забродський у середу на території, яку арендує ТОВ ТРК ТВА, зачитав наказ про те, що на підставі рішення засновників та відповідних змін, внесених до Держреєстру, приступає до виконання обов’язків гендиректора ТВА. Цього ж дня на прес-конференції інші співвласники ТВА – Людмила Пишна і Оксана Козлан – повідомили, що Василь Забродський подав до Держреєстру документи з підробленими підписами і печатками. Заяву про це вони мають намір передати правоохоронним органам. Поки тривають суперечки, канал ТВА був виключений з ефіру. Адже релейна апаратна, звідки здійснюються переключення, розташовується на території обласної державної телерадіокомпанії. Хто мав доступ до переключень і на підставі чого вони робилися – питання, які ще очікують відповіді.
Тим часом глядачі телеканалу знову залишилися без інформаційного продукту, канал загалом – під загрозою скасування ліцензії, а колектив може залишитися без роботи.

Журналістський колектив, від імені якого виступила редактор служби новин Юлія Сафтенко, намагається продовжувати свою роботу.

Отож, ситуація склалася дуже неприваблива. Прямо як у дитячій книжечці, яку продемонструвала на прес-конференції Людмила Пишна для підкреслення становища – «Пригоди какашки».

Вл.інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Думок на тему “Скандал навколо телеканалу ТВА: суцільна… какашка”