Головне у службі – міцний тил

45 квартир отримали військовослужбовці Чернівецького гарнізону до свого професійного свята – Дня Збройних Сил України.

Раніше в цьому будинку була казарма одного з батальонів механізованого полку. Зі скороченням Зборойних Сил відпала необхідність у такому використанні будинку. Отже, його віддали під житло, перебудувавши серйозно і за сучасними умовами: налаштоване індивідуальне опалення, поставлені металеві вхідні двері та металопластикові вікна.

Тепер у будівлі три під’їзди, 45 квартир. Затишні оселі з усіма зручностями розраховані здебільшого на молоді сім’ї: тут 24 двокімнатні та 18 однокімнатних квартир. І лише три – трикімнатні.
Помешкання розподіляла житлова комісія Чернівецького гарнізону під головуванням підполковника Віталія Ісакова відповідно до списків черговиків.

27 квартир віддані під постійне житло, 18 – під службове, тобто, для тих, хто переїжджає з гарнізону до гарнізону. Господарі території – військовослужбовці окремого механізованого полку – отримали 11 помешкань.

Заселення планується на 15 грудня. Але напередодні Дня ЗСУ всі новосели отримають оглядові ордери, – повідомили у квартирно-експлуатаційній частині Чернівців.

Вл.інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *