Покарань за непроїзні дороги не буде. Бо від департаменту ЖКГ зауважень немає…

Невже нового очільника житлово-комунального департаменту п. Бешлея десантують до обласного центру на гелікоптері й тому він не помічає того, що робиться на наших вулицях? А, може, він просто не знає, як організувати їхнє прибирання? Бо інакше на петицію обурених чернівчан про покарання за незадовільний стан очищення доріг від снігу, яка за кілька днів зібрала потрібні голоси, в міській раді не відповіли б, що покарань не буде, бо… не було зауважень. Натомість розлого розповіли про те, скільки сантиметрів снігу випало та як прибирання доріг від снігу здійснюється у дві черги. 
«Зауважень до проведеної роботи з очистки від снігу та обробки інертними матеріалами проїзних частин вулиць, що увійшли до першої та другої черги, з боку департаменту не було»,зауважив заступник відсутнього мера В. Середюк у листі до автора петиції Юрія Білоцерківського. А з боку містян? Їхні зауваження до уваги не беруться?  Зрештою, що для влади кілька сотень голосів? Їй байдуже і до того, що значно більше чернівчан потрапило до травмпункту лікарні швидкої допомоги через неприбрані та слизькі дороги й тротуари.

І на довершення нам, чернівчанам, повідомили, що «зазначене питання (себто неприбрані дороги – ред.) не належить до повноважень Чернівецької міської ради». Його, мовляв, треба адресувати до секретаря міськради, на якого покладені повноваження голови. Йой, як уже дратує цей політичний пінг-понг! І змушує поставити кілька запитань.    

Чому думка мешканців міста, викладена у петиції, яка набрала визначену законом кількість голосів, не сприймається «батьками міста» як зауваження? Та чиє, цікаво,  зауваження було б прийняте до реагування? І, нарешті, основне: навіщо нам, чернівчанам, така міська рада, яка живе на наші податки, але глуха до наших потреб і не відповідає за порядок у місті?

Вл. інф.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *