Оголошено усіх учасників музичного фестивалю ФАЙНЕ МІСТО

Найбільш очікуваний музичний фестиваль літа ФАЙНЕ МІСТО, який пройде 20-23 липня поблизу Тернополя, оголосив учасників усіх шістьох музичних сцен. Загалом на фестивалі виступлять понад 100 артистів, які працюють у різних напрямках та жанрах: Guano Apes, Poets of fall, Korpiklaani, Eskimo Callboy, Zardonic, Betraying the Martyrs, Annisokay, Брати Гадюкіни, Друга Ріка, Антитіла, ТНМК, BRUTTO, Bloom Twins та багато інших.

ХЕДЛАЙНЕРИ: Guano Apes, Poets of fall, Scindred та Zardonic

Хедлайнерами цьогорічного фестивалю ФАЙНЕ МІСТО стануть гурти зі світовим визнанням:

20 липня  на Mains Stage запалюватиме  ZARDONIC, який відомий також як Федеріко Агреда –венесуельський клавішник, DJ, музикант, продюсер, відомий своїми музичними проектами в жанрах drum and bass,dark ambient, black metal і minimal techno.

21 липня розважатимуть публіку фінські рокери POETS OF THE FALL, які заполонили мільйони сердець своїми романтичними хітами. Саме вони стануть чи не найбільшим подарунком року для фестивальників усієї країни.

GUANO APES – легендарний німецький гурт на чолі з епатажною фронтвумен Сандрою Насіч вийдуть на головну сцену 22 липня, а в останній день, 23 липня, на відвідувачів фестивалю чекатиме справжній вибух – британський гурт SKINDRED на чолі з Бенджі Веббом. Від їхньої музики тремтять стіни концертних майданчиків, а від виступів вибухають багатотисячні фестивалі. Цього року вони спробують полонити серця фестивальників ФАЙНОГО МІСТА.

Також на MAIN STAGE очікуйте Eskimo Callboy (Німеччина), Ляпис 98 (Білорусь), Брати Гадюкіни, Друга Ріка, ТНМК, Антитіла, Элизиум (Росія), Тараканы! (Росія), Le Basour (Італія), Heretic’s Dream (Великобританія – Італія), Detach, Без Обмежень та The Hypnotunez.

А ще будуть драйові гурти на DARK STAGE, LIGHT STAGE, UFO STAGE, REGGAE STAGE, а на прихильників літератури чекатиме AMPHITEATRE.

Більше інформації про фестиваль, програма та квитки тут: http://fainemisto.com.ua

 

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *