Цікаві інтерполяції Паліндром & Sasha Boole у Чернівцях

12 червня 2021-го у Чернівцях з першим сольним концертом виступив Степан Бурбан із проектом Паліндром та Sasha Boole, український співак та композитор, автор пісень у жанрі кантрі та інді-фолк.

Паліндром (Кашляючий Ед із Глава 94) –  це романтичне бачення світу через меланхолійну музику та візуальний світ Степана Бурбана, який за освітою режисер. Сам Степан так інтерпретує свій сольний проєкт: «Паліндром — це коли запрошуєш додому друга чи дівчину і показуєш свій дитячий фотоальбом. Це дуже тендітне та особисте».

Паліндром /Степан Бурбан/ та Монтеск’є /Ігор Хоркавий/

Олександр Буліч — відоміший під сценічним ім’ям як Саша Буль, український співак та композитор, автор пісень у жанрі кантрі та інді-фолк.

Sasha Boole /Олександр Буліч/

Дякуємо Саші Булю за музику, пісні, фантастичні історії…

довга хвиляста дорога
Править лаштункам туман
Питали правди у бога
Убогим правди нема

Твої пісні про мандрівки, дружбу, любов, океан, досвід, сумніви, віру, про те, що переживаєш, у що віриш, про дороги, без яких не може бути хорошої пісні.

Попутніх вітрів!

Як математика, мене зацікавила назва «Паліндром». Десь я прочитала, що автор пояснював, що це означає. Слово, що однаково читається в обох напрямках. Здається, Степан Бурбан в якості прикладу використовував слово «око». А мені зразу пригадалися числа, арифметичні задачі про паліндроми, квадрати-паліндроми. І ще десь зустрівся математичний термін – екстраполяція. Висновок можу зробити тільки один. На «живий» виступ Степана Бурбана я попала вперше. А слухала і читала раніше  – в Інтернеті. Дякую за виступ і цікаві інтерполяції…

Дякуємо ПАЛІНДРОМ & SASHA BOOLE за концерт!

Більше фото з концерту за посиланням – ПАЛІНДРОМ & SASHA BOOLE

©Тетяна Спориніна,
фото автора і SergyiS

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *