Наступного тижня очікуються дощі і холод

У неділю, 24 березня на сході країни сухо, зате дощів тепер варто чекати в західних областях (крім Закарпаття) і на півночі. Вдень на заході в середньому від 8 до 14 градусів, в центральних областях від 8 до 10, на півночі від 5 до 9, в східних областях від 3 до 6, і на півдні від 8 до 13 градусів тепла.

У понеділок, 25 березня дощі заллють всю Україну (в східних областях випаде мокрий сніг). Температурні показники залишаться на рівні неділі, хіба що на заході трохи похолодає – до 6-12 градусів вдень, а на сході, навпаки, потеплішає до 8 градусів вище нуля.

У вівторок, 26 березня дощі всюди, крім східних і південних областей. На заході похолодає до 6-8 градусів тепла вдень, на сході, навпаки, потеплішає до 9-12 градусів.

У середу, 27 березня в Україні сухо і сонячно. Правда, великого тепла сонце не принесе. Так, в західних областях вдень все так же від 6 до 8 градусів вище нуля, в центрі від 8 до 12, на півночі від 6 до 9, в східних областях від 8 до 12, в південних регіонах від 10 до 13 градусів тепла.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *