ГОВОРЯТЬ ЛЮДИ: «Якби «Батьківщина» і Юлія Тимошенко були біля керма держави – результат був би кращий»

dj

Павло Аурелович Дубінський, с. Коровія Глибоцького району: «Я інженер-будівельник за освітою, уже пенсіонер. Не входжу до жодної партії, але підтримую «Батьківщину». Мені подобається, як ця партія бореться за людей. Багато читаю газет, і впевнений: якби ця партія і Юлія Тимошенко були біля керма держави, то результат був би кращий.

Партійців завжди підтримую, і розповідаю про цю партію людям. Сам я член виконкому сільської ради, тож дуже добре знайоми з проблемами, які має село. І дороги, і електромережі бажають бути кращими… Але в будь-якому разі, коли у владу пройде «Батьківщина» – стане краще хоч трохи. Я не бачу, щоб хтось інший, окрім них, тепер рвався до роботи.

Світлана Василівна Лупуляк, смт. Глибока: «Я вже багато років підтримую цю партію, і не розчарувалася. Нікому іншому не вірю. Шкодую за тими двома роками, коли Тимошенко була главою уряду. Чула, що тоді й багато доріг ремонтувалося, і саме тодішній уряд і партія «Батьківщина» цьому сприяли, і наш депутат обласної ради Мунтян до цього багато доклався. Бачила його у нас, приїжджав у районну «Батьківщину». Відкрита, проста у спілкуванні людина.

Насправді, коли Юлія Володимирівна була прем’єром, жилося краще. Зараз сутужно – гірше нема куди. І дуже прикро, що чомусь завжди виходить не так, як має бути по закону…

А зрадники завжди були і будуть. Багато в Україні зрадників, того так і живемо».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *