Гороскоп на 22 -28 грудня

ОВЕН

У п’ятницю можливі надходження, але не поспішайте витрачатися на вихідних, готуйтеся до свят. У понеділок зробіть якнайбільше, бо у вівторок перевтомлюватися не бажано. У середу шукайте додаткового заробітку, у четвер не сваріться з родиною.

 

ТЕЛЕЦЬ

П’ятниця – день конфліктний, стережіться. На вихідних можливі гостини, і не тільки родичів. У понеділок не бійтеся розчарувань, у вівторок не з’ясовуйте стосунків. У середу-четвер можливі конфлікти через гроші.

 

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю можливі новини. Не плануйте багато на вихідні: може не вистачити грошей. Усе важливе плануйте на понеділок, у вівторок не починайте важливого. Середа, навпаки,  – гарний день для починань. У четвер відчуєте чиюсь допомогу.

 

РАК

Не підбивайте підсумків у п’ятницю: на вихідних багато що може змінитися, рішення приймайте в неділю. У понеділок зробіть якнайбільше самотужки, у вівторок або середу можлива зустріч з давнім коханням. У четвер не плекайте далекосяжних мрій.

 

ЛЕВ

У п’ятницю обступлять сімейні проблеми. На вихідних може трапитися багато цікавих зустрічей. У понеділок будьте уважні до здоров’я. У вівторок і середу доведеться надолужувати задавнені справи. У четвер влаштуйте романтичну вечірку.

 

ДІВА

У п’ятницю можливі зміни. На вихідних треба багато чого зробити вдома: починайте з найважливішого. Понеділок травмонебезпечний. У вівторок-середу буде багато зустрічей, але на допомогу не розраховуйте. У четвер не проґавте свого шансу.

 

ТЕРЕЗИ

Тиждень потребує активної  й творчої роботи. У понеділок шукайте поради досвідченої людини, вівторок – для рішень і планування. У середу можливі розчарування, у четвер доведеться багато чого зробити для виправлення ситуації.

 

СКОРПІОН

На п’ятницю й суботу плануйте важливі зустрічі, вже у неділю якась новина відкриє для вас нові можливості. У понеділок добре контактувати з керівництвом. Не працюйте з технікою у вівторок. Середа й четвер – напружені дні для вашого здоров’я.

 

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю варто попрацювати, у суботу будьте уважні до здоров’я. У неділю не проґавте удачу.  У понеділок можливі радісні зустрічі. У вівторок допомога буде потрібна старшим родичам. У середу-четвер багато спілкування і багато шансів. Не гальмуйте!

 

КОЗЕРІГ

На п’ятницю не плануйте важливого. У суботу й вівторок  уникайте конфліктних ситуацій. Неділя проблемна з точки зору фінансів. Понеділок обіцяє удачу. Середа – гарний день для оздоровлення, четвер – для планування.

 

ВОДОЛІЙ

П’ятниця – вдалий день для будь-якої роботи. На вихідних обережно з алкоголем. Понеділок пасує для прийняття важливих рішень. У вівторок-середу доведеться добре поміркувати, як уникнути кризи. У четвер стережіться травм.

 

РИБИ

Вечір п’ятниці пасує для романтичних побачень або візиту до старших родичів. На вихідних тримайте гаманець закритим. У понеділок і вівторок будьте налаштовані на зміни, на гроші поки не чекайте. У середу напружений день на роботі, у четвер – в родині.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *