На складах Міністерства оборони України… знайшлася «Печора»

Аналітика Юрія Швеця приваблює внутрішнім знанням теми. Чимало українців щодоби виходять на Ютуб-канал колишнього радянського розвідника, який свого часу працював під журналістським прикриттям ТАРС у Вашингтоні, і дивляться/слухають його черговий аналіз того, що відбувається у світі. Оскільки ж Україна нині у світі є ТОП-темою, то все, що розповідає вже нинішній американський політичний діяч, журналіст, економічний та військовий аналітик Юрій Швець, який, до слова, має українське коріння, безпосередньо стосується нас із вами.

Отже, у своєму відео № 342 Юрій Борисович розповів, як охороняють небо –  і від дронів-камікадзе зокрема – зенітно-ракетні установки в Сеулі (Південна Корея), які стоять на дахах висоток. Він зауважив також, що такі установки мають бути на складах нашого Міністерства оборони. І не помилився. Ось повідомлення Швеця своїм слухачам щодо цього:

 

«Дорогі друзі, як повідомляють американські експерти, на складах Міністерства оборони України благополучно знайшлися ЗРК С-125 «Печора», про які я розповідав у відео № 342 п’ять днів тому. Там ще повинні бути 1600 ракет до них. Саме із такої системи 1 травня 1960 року був збитий літак-розвідник  У-2 з Гері Пауерсом на борту, який летів на висоті близько 20 км.

У 1999 році серби збили такою установкою натівський F-16C і американський F-117А – перший в історії літак-стелс, гордість авіапрому США.

Асадівські ППО у 2012 році збили такою системою в Сирії турецький RF-4E.

Питання: якщо «Печора» збивала  F-16 і F-117, то чому вона вкривалася пилом на складі Міністерства оборони України упродовж 7-ми місяців, а не захищала небо України?»

Юрій ШВЕЦЬ, американський політичний діяч, журналіст, економічний та військовий аналітик

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *