Святковий гороскоп від 27 грудня до 9 січня для всіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

На межі року Овнам рекомендується завершувати справи, зустрітися з рідними й друзями, не з’ясовувати ні з ким стосунків і не марнувати наостанок грошей: у новий рік не можна входити з порожніми кишенями. І вже першого тижня 2020-го можливі прибутки.

ТЕЛЕЦЬ

Тельців обнадіює перспектива наприкінці року отримати якісь надходження. Важливо завершити свої справи самим, а не перекласти їх на когось. Першого тижня нового року можливі прибутки, поїздки, новини, активна праця й оновлення стосунків.

БЛИЗНЮКИ

Наприкінці року не шукайте допомоги й стримуйте бажання конфліктувати, щоби не перенести сварки в новий рік. А вже першого тижня року активно зустрічайтеся з рідними й друзями, але бережіть здоров’я і обережно поводьтеся з технікою.

РАК

Прокидайтеся! Меланхолія – не найкращий настрій для періоду змін і новацій. Краще вирушайте  хоча б у коротеньку мандрівку, зробіть приємне родичам і коханим, призначайте зустрічі, фліртуйте та освідчуйтеся. Але не забувайте про здоров’я й обережність.

ЛЕВ

Якщо треба прийняти рішення, зробіть це у п’ятницю. Далі буде 2 тижні зустрічей, надходжень і витрат, новин і змін. В особистому житті наприкінці року можливі розчарування, не намагайтеся щось одразу вирішувати, почекайте. Удача з вами!

ДІВА

Все, що у вас є гарного, розділіть з родиною. Не намагайтеся у цей період ставити крапки над «і» й приймати доленосні рішення. Витрати покриватимуться прибутками, а про невдоволення краще забути. Варто прощати найдорожчим помилки.

 ТЕРЕЗИ

На переході років у вас кілька разів виникатиме конфліктний настрій. Опануйте себе, щоби потім цілий рік не шкодувати про необачливість. Ваша сильна сторона в ці дня – уміння створити для рідних свято. Від поїздок теж не відмовляйтеся.

СКОРПІОН

Ці два тижні покажуть вам, хто з друзів вас цінує і як любить родина. У складних випадках вам допоможуть і підтримають, розвіють поганий настрій, переживуть з вами нестачу фінансів і допоможуть весело витратити отримані надходження.

СТРІЛЕЦЬ

На два тижні вам доведеться стати «двигуном» родинного й дружнього спілкування й святкування. Саме вам приймати рішення, обирати місце для свята й попрацювати над його влаштуванням. Але не забувайте про здоров’я й стережіться травм.

КОЗЕРІГ

Для вас однаково радісні і святкування вдома, і поїздка на відпочинок. Далеко не вирушайте, бо одразу після нового року починається період, сприятливий для справ та активної праці. У новому році прикрощі будуть швидше надуманими, ніж реальними.

ВОДОЛІЙ

Напередодні нового року будьте уважними до здоров’я, інакше зіпсуєте собі свято. Першого тижня нового року можливі конфлікти через гроші: не дозволяйте себе обманювати, але не сприймайте ситуацію болісно. Удача на вашому боці.

РИБИ

Наприкінці року можливий розрив якихось стосунків. Спробуйте поставити в них не крапку, а три крапки… Ніхто ж не знає, чого вам захочеться в році новому. Адже саме тоді для вас можливі й нові зустрічі, і щасливі повороти до старих.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *