Гороскоп від 3 до 9 травня для всіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

П’ятниця й субота розчарують відсутністю грошей. У неділю-понеділок можна шукати додаткового заробітку. Новини вівторка будуть сприятливими для справ. У середу починайте те, що потребує удачі. У четвер можна починати мандрівки.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю можливі проблеми зі здоров’ям. Усе найгірше цього тижня трапиться в суботу або понеділок. У неділю будьте обережні у нових знайомствах. У вівторок і середу варто працювати в команді однодумців. Четвер пасує для перевірки фінансів.

БЛИЗНЮКИ

На п’ятницю й понеділок не плануйте фінансових справ. На вихідних саме час зайнятися спортом і оздоровчими процедурами. У вівторок можливі прибутки. Активно завершуйте розпочаті справи у середу. Якщо треба кудись їхати, зробіть це у четвер.

РАК

Все, що треба зробити у п’ятницю-суботу, робіть самотужки. Рішення неділі найближчим часом здійснити не вдасться. Обережно поводьтеся з грошима в понеділок і вівторок. Не запізнюйтеся на зустрічі в середу і не схибте у витратах у четвер.  

ЛЕВ

Справи п’ятниці можуть серйозно повернути ваше життя на вихідних: у який бік – залежатиме від ваших дій. Дослухайтеся до новин у понеділок і не відмовляйтеся від заробітку у вівторок. У середу можна вирушати в дорогу. Не шукайте допомоги у четвер.

ДІВА

П’ятниця – гарний день для перевірки фінансів. На вихідних не беріться за значні справи й обходьтеся без допомоги. У понеділок ловіть новини, у вівторок бережіть здоров’я. На середу й четвер плануйте колективні справи й рішення.

ТЕРЕЗИ

Дуже легко проґавити удачу у п’ятницю й навіть не помітити цього. В суботу це відгукнеться фінансовими негараздами. Важливі рішення залиште на понеділок. У вівторок розраховуйте на допомогу. Не занурюйтеся у розчарування в середу-четвер.  

СКОРПІОН

П’ятниця й наступний четвер обіцяють випробування для вашого здоров’я. На вихідних важливо розумно розпорядитися грошима. Вже у понеділок може не вистачити грошей. Не намагайтеся щось змінити у вівторок. Всі важливі справи плануйте на середу.

СТРІЛЕЦЬ

П’ятниця може принести прибуток, не обов’язково грошима. На вихідних варто бути гранично обережними. Від понеділка починайте нові справи, у вівторок вас підтримають. Похибка середи або четверга не повинна збити вас з пантелику.  

КОЗЕРІГ

Не поспішайте з рішеннями у п’ятницю. В суботу можуть бути зовсім інші рішення. У неділю-понеділок важливо правильно знайти, до кого звернутися по допомогу. Поїздка вівторка-середи може бути прибутковою. У четвер завершуйте справи. 

ВОДОЛІЙ

Не намагайтеся боротися з прикрощами в п’ятницю й на вихідних. Найкраще буде – вирушити у понеділок в дорогу. Вдалі дні почнуться з вівторка. І тут вам знадобиться вся ваша інтуїція, уважність і вміння правильно оцінювати ситуацію.  

РИБИ

У п’ятницю-суботу важливо впоратися з усім самотужки. Неділя – родинний день для одружених і романтичне побачення для закоханих. Від понеділка працюйте в команді, обирайте партнерів, підписуйте угоди. У четвер залагоджуйте фінансові справи.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *