Гороскоп від 25 до 31 жовтня для всіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

Остання п’ятниця жовтня вийде метушливою. На вихідних не приймайте рішень і не нав’язуйте свою думку в понеділок. У вівторок варто зробити якнайбільше. Справи, що потребують удачі, залиште на середу. На четвер призначайте зустрічі.

ТЕЛЕЦЬ

Деякі події п’ятниці можуть вас засмутити. На вихідних спробуйте вирішити, як і що можна виправити. Важливі справи плануйте на понеділок, у вівторок навпаки не робіть нічого важливого. У середу-четвер відволікатимуть здоров’я і конфлікти.

БЛИЗНЮКИ

Якщо не встигнете з важливими рішеннями у п’ятницю, на вихідних не намагайтеся щось виправити, просто відпочивайте. Від понеділка виникнуть важливі справи в родині. Обережно з фінансами у вівторок і знайомствами у четвер.

РАК

У п’ятницю не позичайте нікому грошей. На вихідних будьте готові до будь-яких несподіванок.  А у понеділок, можливо, навіть доведеться кудись їхати. Не всі новини вівторка й середи вам сподобаються. Четвер втішить надходженнями.

ЛЕВ

У п’ятницю бережіть здоров’я, у суботу остерігайтеся пліток. Не приймайте рішень у неділю. У понеділок можна спілкуватися з начальством. У вівторок не проґавте удачу, у середу й четвер не перекладайте на когось свої справи.

ДІВА

Важливі рішення приймайте у п’ятницю. На вихідних просто слідуйте за подіями. Не розповідайте про свої плани у понеділок и не приймайте рішень у вівторок. Середа й четвер порадують гарними новинами й успішним завершенням справ.

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю й суботу робіть такі справи, які не потребують фінансів і допомоги. Неділю проведіть з найдорожчими людьми. У понеділок-вівторок  і в четвер можливі зміни й приємні несподіванки. Не починайте важливого у середу: розчаруєтеся.

СКОРПІОН

У п’ятницю варто влаштувати родинне свято.  На вихідних продовжуйте сімейний відпочинок. Уникайте конфліктних ситуацій у понеділок. Якщо не вирушите в дорогу у вівторок, у середу й  четвер залишайтеся на місці, займіться плануванням.

СТРІЛЕЦЬ

Не приймайте рішень у п’ятницю й уникайте транспорту в суботу. Неділя і середа не пасують до фінансових оборудок. Скористайтеся сприятливими обставинами в понеділок, у вівторок все може змінитися. У четвер вирушайте в дорогу.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю-суботу маєте нагоду допомогти найближчим людям. У неділю варто підігнати задавнені справи. У понеділок-вівторок інтуїція підкаже вам, як уникнути прикрих ситуацій. У середу можливі нові знайомства. Не вирішуйте нічого щодо них у четвер.

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю можливі надходження. Не поспішайте все витратити за вихідні. У неділю-понеділок хтось буде незадоволений. У вівторок обережно з технікою. Не приймайте рішень у середу.

Зробіть якнайбільше у четвер.

РИБИ

І п’ятниця,і субота сприятливі для мандрівок. Натомість у неділю й потім у середу уникайте подорожей і  зустрічей з неприємними людьми. Не робіть нічого важливого у понеділок і вівторок. І будьте готові до серйозних змін у четвер.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *