Гороскоп на 6-12 жовтня для усіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

Не шукайте допомоги у п’ятницю-суботу, покладайтеся лише на власний розум. У неділю не втручайтеся в чужі справи. У понеділок зважайте на здоров’я, у вівторок – на гроші.  На середу плануйте самостійні справи, на четвер – важливі зустрічі.

ТЕЛЕЦЬ

П’ятниця – для спілкування, на вихідні плануйте лише «бюджетний» відпочинок. У понеділок не робіть нічого важливого, у вівторок, навпаки, ловіть удачу. Начальство зажадає від вас звіту в середу. Обережно у четвер: висока ймовірність травм.

БЛИЗНЮКИ

До п’ятниці залишитися без грошей. На вихідних можливий прибуток: не плануйте колективних витрат. У понеділок нікому не позичайте грошей. Не вирішуйте проблеми у вівторок. У середу займіться здоров’ям, у четвер не користуйтеся технікою.

РАК

П’ятниця й неділя обіцяють удачу. Натомість у суботу не приймайте рішень, у понеділок будьте в усьому обережними. Для важливих рішень пасує вівторок, середа – для роздумів та аналізу. Четвер – невдалий день для значних покупок.

ЛЕВ

Внутрішній голос допоможе вам розпізнати обман у п’ятницю. На вихідних відпочивайте з родиною. Понеділок – для важливих справ. Дослухайтеся до новин у вівторок, не сваріться зі старшими у середу. Закоханим у четвер можна освідчуватися.

ДІВА

У п’ятницю-суботу отримаєте дещо менше, ніж очікували. У неділю залагоджуйте важливі справи. У понеділок вирушайте в дорогу, бо у вівторок завадять домашні справи. У середу дізнаєтеся щось дуже важливе. У четвер можна зайнятися оздоровленням.

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю приймайте рішення, хоча на вихідних дізнаєтеся, що не всім у родині вони сподобалися. Справи понеділка будуть вдалими, у вівторок не беріться за важливе. Уважний аналіз обставин у середу допоможе вам уникнути розчарувань у четвер.

СКОРПІОН

У п’ятницю можете спричинити чиєсь невдоволення. На вихідних відчуєте легке нездужання: відпочивайте. У понеділок доведеться попрацювати, але у вівторок не завершуйте справ. У середу порадьтеся з кимсь досвідченим. У четвер бережіть здоров’я.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю-суботу для вас найважливіше – родина. Починання неділі можуть бути вдалими. Довіртеся власній інтуїції у понеділок, обережно зі здоров’ям у вівторок. У середу-четвер можливі цікаві новини від рідних.

КОЗЕРІГ

Не підбивайте підсумків у п’ятницю. На вихідних вас може засмутити вчинок когось із рідних. Важливі рішення доведеться приймати в понеділок: помилка може вартувати зайвих витрат у середу. У четвер важливо зберігати баланс в організмі.

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю-суботу будь-що може вдатися. У неділю задумайтеся, чи за те ви взялися. Понеділок – для рутинних і копітких справ. У вівторок-середу, навпаки, розпочинайте справи, що потребують креативу. Четвер не пасує для активного спілкування.

РИБИ

Родинні справи – найважливіше у п’ятницю. На вихідних можете навіть втомитися від спілкування. Не хвалиться отриманим у понеділок-вівторок: вам позаздрять. У середу перевірте фінанси й поверніть борги. У четвер можливі нові знайомства.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *