Гороскоп на 25-31 травня для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

П’ятниця – для впорядкування фінансів. На вихідних не сидіть удома. Можливо, знайомство понеділка буде корисним. Вівторок віддайте родинним справам. У середу можна займатися оздоровчими процедурами. У четвер довіряйтеся інтуїції.

ТЕЛЕЦЬ

Не підбивайте підсумків у п’ятницю і не приймайте рішень у суботу. Неділя для роздумів, а понеділок – для фінансових розрахунків. У вівторок уникайте конфліктів, у середу не проґавте удачу. У четвер не забувайте про обов’язки.

БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю завершуйте справи. На вихідних вгамуйте поганий настрій і уникайте конфліктів. У понеділок-вівторок вашу роботу помітить начальство і хтось позаздрить у колективі. У середу активно спілкуйтеся, у четвер підбивайте підсумки.

РАК

Тиждень завершиться вдало. На вихідних можна добре відпочити. Понеділок – прибутковий день, але не витрачайте отримане. У вівторок гроші можуть знадобитися для родини. Середа прихильна для мандрівників. У четвер приймайте рішення.

ЛЕВ

Не кидайте справи у п’ятницю-суботу: час для важливого. У неділю уникайте порожнього спілкування. Понеділок – для вирішення фінансових питань. У вівторок зробіть побільше важливого, бо у середу-четвер можна вирушати в дорогу.

ДІВА

У п’ятницю уникайте техніки. У суботу з безлічі справ вибирайте цікаві. Не сваріться ні з ким у неділю. Родина вимагатиме уваги у понеділок-вівторок. Середа обіцяє удачу, проблеми четверга не вирішуйте з нальоту.

ТЕРЕЗИ

Новини п’ятниці проаналізуйте. У суботу не займайтеся справами, У неділю можна підзаробити.  Перевірте документи у понеділок. У вівторок-середу можна шукати партнерів чи спонсорів. Уникайте чужих конфліктів у четвер.

СКОРПІОН

У п’ятницю-суботу витрати великі, підзаробити ніде. У неділю можна просто відпочити. У понеділок обережно з новими знайомствами. У вівторок спокійно працюйте. У середу можете бути втягнутими в конфлікт. Четвер – для оздоровлення.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю можна вирушати в дорогу, на вихідних краще бути на одному місці. У понеділок можуть виникнути проблеми зі здоров’ям, у вівторок уникайте начальства. На середу плануйте справи, що потребують удачі. У четвер обережно з грошима.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю отримаєте менше, ніж сподівалися.  На вихідних не з’ясовуйте стосунків. Понеділок і вівторок не для бізнесу, а для творчості. Середа – гарний день для спілкування. У четвер не доручайте комусь своїх справ.

ВОДОЛІЙ

Скористайтеся п’ятницею та суботою для важливих справ. У неділю будьте обережні в будь-якій справі. Понеділок – день конфліктний, уникайте неприємних людей. У вівторок лише аналізуйте й плануйте. У середу-четвер обережно з грошима.

 РИБИ

У п’ятницю обережно з алкоголем і морозивом. Суботу й неділю проведіть у рідному оточенні. У понеділок дізнаєтеся щось важливе, у вівторок можна вирушати в дорогу. У середу й четвер можна знайомитися, закохуватися й навіть одружуватися.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *