Гороскоп на 10-16 травня для усіх знаків зодіаку

ОВЕН

У п’ятницю обмежте спілкування, бо активний день – субота. В неділю утримайтеся від будь-яких дій з грошима. Не плануйте нічого на понеділок, дочекайтеся вівторка. Середа обіцяє прихильність начальства. У четвер завершуйте дрібні справи.

ТЕЛЕЦЬ

Серйозно поставтеся до здоров’я у п’ятницю. Субота – гарний день для прогулянок, неділю проведіть у родинному колі. У понеділок-вівторок не приймайте рішень. У середу не користуйтеся транспортом. У четвер все вийде й без допомоги.

БЛИЗНЮКИ

П’ятниця – сприятливий день для будь-чого. На вихідних вдалими будуть родинні справи. Будьте обережні у справах у понеділок. У вівторок варто розвивати стосунки. Середа сприятлива для поїздок. У четвер не оголошуйте рішень.

РАК

У п’ятницю зірки обіцяють удачу. В суботу зосередьтеся на здоров’ї. Родинне спілкування у неділю буде приємним. У понеділок може статися щось непередбачене. Не перекладайте на когось своїх обов’язків у середу й четвер.

ЛЕВ

Не спілкуйтеся з неприємними людьми у п’ятницю і не приймайте рішень у суботу. Неділя сприятлива для мандрівників.  У понеділок уникайте галасу. У вівторок не бійтеся змін. У середу-четвер не намагайтеся щось удосконалювати.

ДІВА

Не приймайте рішень у п’ятницю. Субота для цього більш сприятлива. У неділю поводьтеся спокійніше. У понеділок і вівторок уникайте зайвих витрат. У середу обережно з висловлюваннями. У четвер шукайте дружби.

ТЕРЕЗИ

З родиною зустрічайтеся у п’ятницю або суботу. У неділю уникайте конфліктів. Понеділок – для планування. У вівторок можливі цікаві знайомства. Зробіть багато важливого у  середу і не втручайтеся в чужі конфлікти у четвер.

СКОРПІОН

Надходження п’ятниці не витрачайте того ж дня: вже у вихідні можете відчути нестачу коштів. У понеділок усе може змінитися на краще. Родина чекатиме уваги у вівторок. Середа – день прибутковий, а четвер пасує для пошуків роботи.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю не проґавте удачі. В суботу оминайте конфлікти: в неділю важко виходити «зі штопора». У понеділок можливе несподіване розчарування. Не з’ясовуйте стосунків  у вівторок-середу. У четвер можете отримати несподівану допомогу.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю спробуйте обмежити спілкування. Рішення приймайте в суботу, в неділю взагалі краще нічого не робити. Понеділок – сприятливий день. Не робіть висновків у вівторок і середу. У четвер перевірте фінансові документи.

ВОДОЛІЙ

Скористайтеся  п’ятницею-суботою на повну. У неділю чекайте натхнення. Понеділок обіцяє прибутки – не поспішайте з витратами. У вівторок і середу вдалим буде спілкування з начальством.  У четвер не користуйтеся побутовою технікою.

РИБИ

Рішення п’ятниці чи суботи  можуть бути помилковими. Усе важливе вирішуйте в неділю. У понеділок-вівторок може знадобитися допомога начальства. Не підписуйте документів у середу. Четвер – сприятливий для родинного спілкування.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *