Завтра на Буковині Гідрометцентр знову обіцяє дощі

 

В Україні у четвер — дощі та грози майже по всій території України.

За даними Укргідрометцентру, 10 травня в Івано-Франківській та Чернівецькій областях повітря прогріється до +22…+24, у Хмельницькій, Рівненській, Волинській та Закарпатській областях стовпчик термометра покаже 23-25 градуси тепла. На Львівщині завтра — максимум +26. Вдень дощі та грози прогнозують по всій території заходу.

В центрі країни також дощитиме, ймовірні грози. Так, у Черкасах, Кропивницькому, Вінниці та Дніпрі вночі буде +12…+14, удень — 23-25 за Цельсієм. Сухо — лише на Полтавщині, стовпчик термометра в регіоні покаже +22…+24.

Грозові дощі не оминуть і північ, щоправда, без парасольок радять не виходити з дому лише жителям Житомирської області. В регіоні температура повітря 10 травня становитиме +23…+25. Такі ж показники прогнозують і для столиці. В Сумській та Чернігівській області — максимум +24, без опадів.

На сході країни трохи похолодає. Стовпчик термометра завтра покаже +21…+23 в Луганській та Харківській областях, та +22…+24 — на Донеччині. В Донецьку та Луганську вночі — без опадів, а от вдень — дощитиме.

Грозові дощі синоптики прогнозують і південним регіонам. В Запорізькій, Одеській та Херсонській областях завтра очікуємо 21-23 градуси тепла, у Миколаєві – +22…+24, в Криму буде максимум 21 за Цельсієм.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *