Гороскоп на 1-7 червня для всіх знаків зодіаку

ОВЕН

У п’ятницю будьте обережні в дорозі. В суботу-неділю довіртеся інтуїції й не приймайте рішень. Із проблемами впораєтеся у понеділок. Зустрічі вівторка можуть багато що змінити вже від середи. Уникайте суперечок у четвер.

ТЕЛЕЦЬ

У п’ятницю-суботу знайдете можливість для поїздки. Скоротіть активність у неділю. Важливі зміни можливі у понеділок або середу. У вівторок запропонуйте начальству своє бачення проблем. Радійте новинам четверга.

 БЛИЗНЮКИ

У п’ятницю не нехтуйте тривогою: в суботу впораєтеся з усім, а от зміни  у неділю від вас не залежать. Новини понеділка ретельно аналізуйте. Будьте обережні з технікою у вівторок. У середу-четвер зважте можливі наслідки рішень.

РАК

Зустрічі п’ятниці корисні для вас. Зважте на фінанси в суботу й приймайте рішення в неділю. Не долучайтеся до конфліктів у понеділок. Зробіть щось хороше для коханих у вівторок. Не бійтеся змін у середу й очікуйте на прибуток у четвер.

 

З прикрощами п’ятниці ви впораєтеся. Субота-неділя – для духовних практик. Понеділок – для роботи. У вівторок можна починати курс оздоровлення. У середу можете дізнатися про обман. Не приймайте рішень у четвер.

ДІВА

Поїздка п’ятниці буде вдалою. Будьте обережні та уважні з рідними на вихідних. Важливі рішення приймайте у понеділок або вівторок. Починати заплановане бажано у середу. Гарних новин очікуйте у четвер.

ТЕРЕЗИ

Зробіть усе важливе у п’ятницю. На вихідних можливе вирішення фінансових проблем. Уникайте конфліктів і будьте обережні в усьому у понеділок-вівторок. З начальством спілкуйтеся у середу. Довіртесь інтуїції у четвер.

СКОРПІОН

П’ятниця – для справ, а не для рішень. На вихідних можливі зустрічі й витрати. У понеділок стримуйте невдоволення. Техніка може підвести у вівторок. З начальством спілкуйтеся у середу. Не нашкодьте родині у четвер.

СТРІЛЕЦЬ

Не шукайте допомоги у п’ятницю й не розповідайте про прибутки на вихідних. У понеділок встигнете зробити багато справ. У вівторок можливі новини. Не приймайте рішень у середу і уникайте спілкування у четвер.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю спілкування буде радісним. На вихідні великих сподівань не покладайте й уникайте суперечок. У понеділок можливі зміни. У вівторок і середу будьте обережні з фінансами і технікою. Четвер – для велелюддя.

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю сміливо вирушайте в дорогу. Вихідні краще перебути на одному місці . Не приймайте рішень у понеділок і не довіряйте порадам у вівторок. У середу обережно зі здоров’ям, у четвер не втручайтеся в чужі справи.  

РИБИ

Йдіть назустріч новинам у п’ятницю-суботу. Не шукайте допомоги в неділю. У понеділок добре долучатися до сімейних справ, у середу обережно, не нашкодьте – усе залежить від змін вівторка.

І обходьтеся власними силами у четвер.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *