Заступник голови “Укроборонпрому” Найєм отримав зарплату усемеро більшу за оклад – ЗМІ

 

 

Місячний посадовий оклад Мустафи Найєма становить 43 тис. грн, він отримав 310 тис. грн

Заступник генерального директора з питань взаємодії з органами державної влади Державного концерну “Укроборонпром” Мустафа Найєм отримав заробітну платуза листопад 2019 року (з премією і надбавками) в розмірі 310 521 гривня, що в 7 разів перевищує його місячний посадовий оклад (43 000 грн). Про це повідомляє агентство “Українські новини” з посиланням на дані в Єдиному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування і відповідь “Укроборонпрому” на відповідний запит.

Так, у відповіді “Укроборонпрому” повідомляється, що місячний посадовий оклад заступника генерального директора концерну “Укроборонпром” Мустафи Найєма становить 43 тис. грн.

“Інформація про доходи Мустафи Найєма на посаді заступника генерального директора з питань взаємодії з органами державної влади державного концерну “Укроборонпром” міститься в декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування”, – сказано у відповіді.

Тим часом дані в Єдиному реєстрі декларацій осіб свідчать, що заробітна плата Найєма, отримана 2 грудня 2019 року за основним місцем роботи (“Укроборонпром”), становить 310 521 гривню.

Відзначимо, в листопаді стало відомо, що колишній депутат Верховної Ради Мустафа Найєм був призначений на посаду заступника гендиректорадержконцерну “Укроборонпром”.

Гендиректор “Укроборонпрому” Айварас Абромавічус в грудні повідомив, що його заробітна плата становить 4,5 тис. грн. Посадовий оклад Найєма становить 43 тис. грн. Це означає, що Найем отримує зарплату практично в 10 разів більшу, ніж його безпосередній керівник Абромавічус.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *