Максим МИХАЙЛЕНКО: Нахабство контрреволюції спонукає до дій

 

Через 20 місяців Україна обиратиме новий парламент

Уперше кажу офіційно: так, я буду змагатися за мандат у цій новій Верховній Раді. Мені болить нахабство контрреволюції.

Мені болить відсутність можливостей для українців реалізуватися у власній країні. Мені болить зажерливість наших одурілих магнатів. Проте – мене надихає відчайдушна самоорганізація нашого народу, як на теренах України, так і цілого світу. Мене надихає щирий героїзм наших Захисників.

Мене надихає ще сотня різних українських речей та явищ – від КБ «Південне» до митника, який не взяв хабаря. Мене надихають як ті залізнобокі люди, які намагаються розвивати нашу країну, так і юні студенти, які малюють ночами «мурали», а вдень пишуть курсові з філософії Сократа.

Я виріс у гармонійній родині (мати – відома не  тільки на Буковині художниця Олена Михайленко, батько – відомий лінгвіст – ред.), мені пощастило зі школою (2-3 лютого – всім привіт!), я провчився і пропрацював шість років у «західному» світі, але свідомо зробив свою кар’єру тут, в Україні.

Вірю і знаю: тим, кому не так «пощастило», але тим, хто працює, – слід усіляко й повсякчас допомагати. Я бачив і знаю, як це працює: це не «милостиня», це допомога своїм людям, які раз по раз вибухають талантами…

Колись ми повернулися додому з-за океану заради Неї. Вона квітла, Вона сумувала, Вона розорювалася, Вона відроджувалася, і ми із Нею – і є чимало нас, хто здатен не тільки Її захистити, але й втілити цінності Революції Гідності. У власному Краю вільними і заможними можемо бути ми. І – весь світ буде нас поважати, правдиво.

Приєднуйтесь.

Джерело: блог Максима Михайленка на «Главком»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Думок на тему “Максим МИХАЙЛЕНКО: Нахабство контрреволюції спонукає до дій”