Іван Мунтян розповів про підсумкову нараду в лідера партії

Під завісу року, що минає, відбулася підсумкова нарада з лідером партії ВО «Батьківщина» Юлією Володимирівною Тимошенко.

Про це повідомив голова Чернівецької обласної «Батьківщини» Іван Мунтян на своїй фейсбук-сторінці.

«Традиційно було проведено аналіз роботи нашої політичної сили на всіх рівнях. Нетрадиційною в цьому була лише велика війна… Якщо раніше ми звітували про розбудову партійної структури, здобуті на виборах результати, політичну боротьбу – то зараз у нас зовсім інші теми і цифри. Підсумували, що робила «Батьківщина» в захисті нашої землі і в допомозі людям: від наших захисників та їхніх родин, дітей – і до переселенців, – розповів Іван Мунтян.

Він додав, що на нараді «підрахували, скільки допомоги відправлено на передову: амуніції, транспорту, техніки, скільки продуктів і гуманітарних вантажів отримали від нас мешканці деокупованих територій, скільки родин і дітей прийняли, нагодували, обігріли і розселили силами наших партійців у відносно безпечних регіонах… Це цифри, які підтверджуються документально, на кожен вантаж є відповідний акт прийому-передачі. Це гроші і гуманітарка, одяг і взуття, предмети побуту і продукти харчування… Це обсяги і масштаби, які багато в чому не порівняти навіть із структурами державного рівня».

Окремо він зазначив, що цю роботу партійці виконують «тихо»: «Так, ми її фіксуємо, робимо внутрішній звіт. Але це точно не те, на чому треба піаритися».

Іван Мунтян високо оцінив і внесок у майбутню перемогу керівництва партії ВО «Батьківщина»:

«Не менше значення, ніж збір із різних джерел і відправка коштів і допомоги потребуючим, має і дипломатична робота керівництва партії. Зустрічі з лідерами громадських думок різних країн світу, з очільниками їхніх державних структур, з міністрами, президентами і дипломатами – це окремий фронт. І саме від його результатів залежать майбутні рішення і дії інших держав щодо російської агресії.

До думки Юлії Тимошенко, як надзвичайно авторитетного і досвідченого політика, прислухаються найвідоміші діячі найпотужніших країн світу. Саме тому на їхнє запрошення вона має з ними зустрічі і розмови, відповідає на запитання і пропонує способи протистояти агресії росії і путіна. Такі особисті контакти грають не меншу роль, аніж збір коштів і закупівля амунції на фронт».

Лідер буковинських «батьківщинівців» слушно зауважив, що «у кожного свій фронт боротьби у цій війні»: «І важливо не скільки ти вклав у боротьбу, а чи вклав ти все, що міг. Бо саме від цього залежить наша Перемога. А Україна переможе, у цьому «Батьківщина» впевнена!» – додав він.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *