Хіт-парад безглуздих обіцянок чиновників-2018

Народна мудрість говорить “Слово – не горобець, вилетить, не впіймаєш”. Однак обіцянки українських політиків свідчать про те, що їм ця мудрість чужа – все обіцяють і обіцяють.

Деякі гасла від представників українського політикуму, треба сказати, вельми безглузді, а іноді просто сміховинні. Журналісти зібрали “безглузді і нещадні” обіцянки українських політиків у 2017 році і помістили їх в інфографіку.

Ось наприклад, актуальна в усі часи тема “рук”, яка, мабуть, передається у президентів України “у спадок”. Свого часу вираз “Цы руки нічого не крали”, яку запустив в маси Віктор Ющенко, стало дуже популярним. А в цьому році темою “рук” відзначився Петро Порошенко, який пообіцяв особисто “відрубати руки тим, хто буде красти в армії”.

Не менш суворе обіцянку “розправи” прозвучало в цьому році з вуст міністра внутрішніх справ Арсенія Авакова. Він заявив, що застрелить перших трьох поліцейських за ДТП на нових Mitsubishi.

Не залишився байдужим до людського тіла і глава уряду Володимир Гройсман. У цьому році він пообіцяв скоротити смертність серед населення країни.

Ще далі пішли більш дрібні чиновники. Ось, наприклад, мер міста Черкаси Анатолій Бондаренко пообіцяв своїм виборцям з’їсти свої краватки. А ось харківський мер заявив, що не покінчить життя самогубством. Що тут скажеш, які політики – такі і обіцянки.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *