Вашому хребту та суглобам потрібна «Опора» (матеріал лікувального центру “Опора”)

Роки збігають і стали даватися взнаки спина та суглоби?

Ви працювали все життя  на важких роботах?

Ви ІТ-шник і весь час проводите за комп’ютером?

У вашої дитини знайшли ознаки сколіозу?

 – Усім вам варто звернутися за адресою: Чернівці, вул. Вінниченка, 12, до Центру комплексного лікування хребта та суглобів «Опора»

Веселі, яскраві картини, живі квіти, зручні крісла… Коридори й вестибюлі цього затишного закладу нагадують швидше невеличкий, але затишний готель. Це поки не зайдеш на прийом до лікаря, до процедурних, відділення фізіотерапії, до масажистів і… басейну. Тут усе – за останнім словом сучасної медицини. Під одним дахом тут зібраний весь комплекс медичних послуг, пов’язаних з хребтом та суглобами. А уважність і професійність персоналу одразу схиляють до довіри.

Про особливості та переваги лікування в цьому медичному закладі розповідає його директор Валерій БУРШТЕЙН.

Медичний центр комплексного лікування хребта і суглобів «Опора» працює другий рік. За цей час персонал упевнився в актуальності відкриття таких закладів, а  майже 800 хворих –  пройшли діагностування й отримали  якісне лікування. Нагадаємо, порушення функцій опорно-рухового апарату та хребта за поширеністю посідають друге місце у світі після серцево-судинних захворювань. Хребет – це опора усього  людського організму. Проблеми з хребтом у тій чи іншій мірі відчувають практично всі ,починаючи від 20-річного віку. Мало того, ці проблеми рік від року молодшають, приводячи до нашого центру батьків навіть із дітками – молодшими школярами. Чоловіки, через особливості анатомії та способу життя, потерпають від цих проблем майже удвічі частіше, ніж жінки.

Сучасна медична наука майже всі відомі причини захворювань опорно-рухового апарату зводить до неправильного способу життя: недостатня рухливість, багатогодинне сидіння за комп’ютером, (професійні фізичні перенавантаження. За щоденними клопотами люди часто не знаходять часу для спортивних занять і просто прогулянки на свіжому повітрі.

 

Правильна діагностика – основа результативного лікування

 Мета всієї роботи з пацієнтами: визначити причину болю й усунути її без ліків та операцій.

За час існування центру «Опора» напрацьований певний алгоритм дій медиків і співпраці різних підрозділів. Перший крок потенційного пацієнта – візит до нашого лікаря. Ортопед-травматолог із кваліфікацією мануального терапевта Дмитро Середюк обстежить кожну кісточку вашого організму. Якщо маєте якісь супутні проблеми – направить вас за консультацією до лікаря відповідної спеціалізації. І тільки тоді, оцінивши весь комплекс проблем, визначить порядок лікування.

Для кожного відвідувача лікар підбирає індивідуальний оптимальний комплекс реабілітаційних заходів для швидкого усунення болю і запальних явищ у спині та суглобах. Ми пропонуємо природні і абсолютно нешкідливі для здоров’я процедури, які допоможуть зняти запалення, біль, напругу і дозволять повернутися до повноцінного комфортного життя.

Якісну допомогу пацієнтам у центрі «Опора» надають кваліфіковані фахівці: лікар ортопед-травматолог, мануальний терапевт, інструктори з лікувальної фізкультури, масажисти тощо. У нашому арсеналі підводне витягнення хребта, спеціальні тренажери, масаж, мануальна терапія, за потреби – лікувальні блокади, гірудотерапія (лікування п’явками). Для реабілітації хребта й суглобів застосовуються лікувальна фізкультура, кінезотерапія (від грецьк. лікування рухом). Хворим не потрібно ходити по різних медичних  закладах, пробувати на собі різні методики, приймати величезну кількість знеболювальних та протизапальних ліків, які лише на деякий час рятують від болю.

Сучасні методики лікування хребта і суглобів, якими володіють наші фахівці, дозволяють проводити лікування практично без болю, швидко й результативно, і в багатьох випадках, особливо при незадавнених хворобах, це дозволяє обійтися без оперативного втручання, тобто, після лікування у Центрі «Опора» за правильного способу життя ви швидко й на тривалий час позбуваєтеся таких неприємних симптомів, як головний біль, біль у спині та інших дискомфортних моментів.

У центрі «Опора» можна досягти хороших результатів у відновленні функцій хребта, зміцнити м’язовий каркас і закріпити досягнутий ефект лікування.

 

Фінансові та соціальні переваги лікування у центрі «Опора»

Багато хто з наших потенційних пацієнтів, відчуваючи болі в хребті чи суглобах, з різних причин день від дня відкладає візит до лікаря: декому здається, що обійтися знеболювальними пігулками значно дешевше, в іншого немає часу відірватися від роботи, бізнесу чи кар’єри. Задавнені проблеми з хребтом у школярів – цілком на совісті батьків.

 Й усім цим людям варто знати: по-перше, що далі відкладати лікування, то дорожче воно обійдеться. І по друге, лікування в нашому центрі «Опора» має низку переваг, аналіз яких дозволяє стверджувати, що лікування тут буде дешевшим утричі чи навіть учетверо, ніж у санаторіях, скажімо, Хмільника. Судіть самі: вам не треба платити за дорогу до санаторію, за проживання й харчування там, та й тарифи на самі медичні послуги дещо нижчі, ніж у дорогих закладах. Додайте, що можна не брати відпустку, відриватися від родинних обов’язків.

У роботі нашого медичного центру комплексного лікування хребта і суглобів присутня й соціальна складова: по суботах ми даємо пенсіонерам, учасникам бойових дій і дітям безкоштовні консультації. Існує також система знижок для таких категорій хворих. Десятки пацієнтів Медичного центру комплексного лікування опорно-рухового апарату «Опора»  позбуваються болю в спині та попереку, головного болю, оніміння рук, сколіозу, сутулості тощо.

А далі багато що залежить від самого хворого: ми можемо лише рекомендувати, як пацієнтові жити далі, як уникати загострень хвороби

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *