Цілющі лікарські рослини – символи України та дегустація лікувальних чаїв і настоїв

У понеділок,  12 вересня 2022 р, о 10.00 за адресою місто Чернівці вул. Небесної Сотні, 12 відбудеться урочисте відкриття фітовиставки цілющих лікарських рослин «Осінні мотиви». Захід відбудеться у рамках традиційних Днів здоров’я, які триватимуть у Чернівцях із  12 вересня по 15 жовтня 2022 р.

«Під час урочистого відкриття фітовиставки відбудеться кілька презентацій. Зокрема, плануємо показати і розповісти про цілющі лікарські рослини – символи України, представити рідкісні лікарські рослини, лікарські, косметичні і гомеопатичні засоби тощо, – розповіла організаторка заходу Галина Мельник (Громадська організація «Аптечний Грегіум України»). – Презентуємо також новітні лікарські форми на основі культури клітин рослин, створених в інституті молекулярної біології і генетики НАН України,» – додала вона.

Щодо заходів, запланованих у рамках  Днів здоров’я, то основними із них буде можливість виміряти тиск, рівень цукру та кисню у крові. Охочі також зможуть отримати безкоштовну консультацію у фахових лікарів, а за потреби отримати направлення до вузькопрофільних фахівців.

Справжньою окрасою цих заходів, які традиційно користуються  неабиякою популярністю серед відвідувачів, обіцяє стати дегустація лікувальних чаїв «Ключі Здоров’я» та цілющих настоїв. Виготовлені за спеціальними рецептами фахівців-фармацевтів релокованих із Харкова та у виробничій аптеці мережі Гармонія, переконана, прийдуться до смаку буковинцям.

Запрошуємо до участі у даному заході та скористатися можливістю виграти головні призи спеціальної лотереї, розіграш якої відбудеться 15 жовтня.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *