Ці продукти шкідливі для вашого здоров’я

Глутамат натрію: або добавка Е-621, або підсилювач смаку. Якщо на упаковці стоїть якесь з цих визначень, не купуєте! Інколи Е-621 додають до найнеочікуваніших харчів – аби підсадити споживача на цей смак.

Цукрозамінники: Так, деякі з них не містять калорій, так вони ощадні (один пластиковий контейнер замінює від 6 до 12 кг цукру), але: вони обманюють шлунок. Після вживання цукрозамінників будь-які вуглеводи спричиняють сильний голод.

Трансжири: Справжнє вершкове масло не буває менше 82,5% жирності. Усе решта – рослинні олії низької якості, оброблені воднем. Краще вже споживати просто олію.

Малосолений оселедець у пластикових упаковках: оселедець зберігається тільки в олії. Якщо там лише оцет і вино, значить, доданий уротропін. Взагалі-то це препарат для лікування нирок та сечостатевої системи у… ветеринарній практиці. Забій худоби на м’ясо дозволяється не раніше ніж за добу після останньої ін’єкції уротропіну.

Червона ікра малосолена. Принцип той же: ікра тривалий час може зберігатися лише замороженою або сильно соленою. До малосоленої додається або уротропін, або лимонна кислота. На виході отримуємо все той же формальдегід.

Кукурудзяні палички та пластівці: купуйте лише не солодкі. Цукор не використовують при їхньому виробництві, лише цукрозамінники, в цьому разі цукломат.

Каші та крупи з ароматизаторами й барвниками: це хімічні речовини, що мають запах та присмак фруктів, нічого натурального тут немає.

Льодяники, «Барбарис»: Забудьте про ті цукерки, що ви їли «колись давно». Тепер використовується така сильна хімічна есенція, що залишена на скатертині мокра цукерка пропалить тканину наскрізь, далі лак або пластик на столі. Уявляєте, що відбувається у вашому шлунку?

Мармелад: нинішній не має нічого спільного зі справжнім мармеладом, це просто дива хімічної промисловості. І просто смертельно небезпечно!

Джеми: найміцніші антиокислювачі! Без них ви ніколи не спроможетеся зберегти ягоди чи фрукти у такому первозданному вигляді.

Шинка: про жодну натуральність йтися взагалі не може! На всю вагу м’яса не більше 5%! Решта – спеціальний гель, карнітин – перетворювач жирів, підсилювачі смаку, підсилювачі кольору. Рожевою таку суміш роблять спеціальні лампи.

Сирокопчені ковбаси: Як раніше, вже більше ніхто не коптить. Використовуються спеціальні коптильні рідини, у яких все той же формальдегід.

Молочні продукти тривалого зберігання (понад 2 місяці) споживати не можна: це упаковка з антибіотиком!

Кавуни: коли вам пощастило 10 разів, на 11-й може статися неприємність. Кавуни удобрюють такими речовинами, що це перший кандидат на ваше отруєння.

Білий хліб і випічка з дріжджового тіста: Нарізний батон – це не хліб. Це – здоба з усіма наслідками. Дріжджі – це грибки. Перевагу надавати слід житньому хлібові.

Куповані гриби, курага, чорнослив, родзинки: якщо бачите гарненьку курагу, сливку або родзинку, подумайте, що з ними треба було зробити, щоби серед зими вони виглядали як щойно з дерева.

Морозиво: особливо у спеціальних закладах типу «Роббинсів» або імпортне морозиво. Наразі неможливо знайти морозиво з молока. Коли знайдете десь справжній пломбір з молока – можна сміливо купувати. Фруктове морозиво – це есенції в чистому вигляді, нічого натурального в них немає.

Кекси та рулети в упаковках: вони не черствіють, не псуються, із ними взагалі нічого не відбувається! Вони місяць лежатимуть – і нічого не трапиться. То що ж тримає їх такими окрім хімії?

Шоколадні цукерки: 90% шоколаду – це зовсім не шоколад, а барвники-замінники. Це величезна кількість цукрових калорій у супроводі хімічних добавок, ГМО, барвників, ароматизаторів і підсилювачів смаку, що породжують бажання їсти їх знову та знову…

Плавлені сирки: Порівняно з твердими сирами плавлені містять більше натрію, що «вилучає» їх з раціону людей із гіпертонією та іншими серцево-судинними недугами. Вони абсолютно не засвоюються!

Розчинна кава: чоловіками не можна категорично, відбувається повне переродження гормональних залоз.

Ароматизовані чаї: Пийте натуральний чай, у якому нічого не плаває і немає додаткового присмаку. Усі ароматизовані чаї – з лимонною або апельсиновою кислотою, коли наше завдання – нейтралізувати окислення в організмі.

Рафінована дезодорована рослинна олія: їсти не можна, за молекулярною структурою майже не відрізняється від пластику, що відбувається через сильне нагрівання і є сильним канцерогеном (через це неможна двічі використовувати для смаження і нерафіновану олію). І абсолютно неприпустиме вживання її в салатах.

Кетчупи, соуси й заправки: Високий вміст барвників, замінників смаку та ГМО, крім того, консерванти знищують корисну мікрофлору кишечнику.

Картопляні чіпси: особливо виготовлені не з цілої картоплі, а з пюре – однозначно шкідливі. По суті, це суміш вуглеводів і жирів плюс штучні смакові добавки.

Продукти швидкого приготування: локшина, супчики, пюре, розчинні соки – усе це суцільна хімія, шкідлива для організму.

Солодкі газовані напої: це суміш цукру, хімії та газів, мета якої – якнайшвидше розігнати в по органах шкідливі речовини. «Кока-кола», скажімо – чудовий засіб проти крейдового накипу та іржі. Подумайте добряче, перше ніж відправляти таку суміш до шлунка. Шкідливі солодкі газовані води й високою концентрацією цукру: приблизно чотири-п’ять ложок на склянку води. Тож не дивуйтеся, що після вживання такої води вам уже за п’ять хвилин хочеться пити.

Соки в пакетах: Про жодні натуральні соки наразі не йдеться. Немає натуральних соків у пакетах, це чистісінька хімія!

НІЧОГО, КРІМ ГМО:

Арахіс (Вживляється ген петунії. Дуже отруйна речовина. Зверніть увагу, що комахи арахісу не їдять). Зелений горошок консервований. Кукурудза консервована. Імпортна картопля. Крабові палички (крабова есенція, змішана із соєю). Какао.

Перець (не в сезон): абсолютно генно-модифікований продукт. Його не можна споживати людям, що мають проблеми травного тракту, гіпертонію, ішемічну хворобу, геморой, розлади сну, психічні розлади, епілепсію, серцеві та ниркові захворювання. Перець входить також до десятки продуктів, що концентрують в собі нітрати й пестициди. Не хочете мати проблем зі здоров’ям – почекайте до місцевого сезону овочів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *