Стреси та неврози з офісного крісла

Будь-який офісний працівник підтвердить, що робота за монітором у комфортному кріслі лише здається спокійною: насправді такий працівник піддається постійному тиску: «горять» строки і дедлайни, підводять постачальники, «глючить» Інтернет, зриваються оборудки. Повсякденні стреси виснажують психіку, нагадує health.info.

Якщо відчуваєте, що нерви починають підводити, найкращий вихід – взяти відпустку й вирушити в подорож. Не обов’язково на море чи тур європейськими країнами, головне, змінити обстановку: вирушайте до Карпат або відвідайте бабусю в селі, винайміть дачу за містом і просто подихайте свіжим повітрям.

Коли ж неможливо змінити щільний графік, змініть ставлення до роботи. Не беріть роботу додому. Присвятіть вечір собі: зустрічайтеся з друзями, сходіть до кав’ярні чи до салону краси, запишіться до перукарського салону чи на фітнес, просто поваляйтеся на дивані з цікавою книжкою. дуже важливо при цьому висипатися – не менше 7-8 годин на ніч. Перегляньте раціон і віддайте перевагу натуральній вітамінній їжі. Частіше бувайте на свіжому повітрі й гуляйте пішки.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *