Сонце та здоров’я людини

Люди, які мають проблеми з тиском, дуже дивно почувалися протягом останнього часу. Гіпертоніки скаржилися на різке падіння артеріального тиску, а гіпотоніки, навпаки, на його підвищення. Що ж сталося? Пояснює Гавріїл ШУРПІН, народний цілитель, член Вченої Ради Української академії цілительства:

article-357_1

– А в усьому винне Сонце, тобто сонячна активність. Ми звикли пов’язувати спалахи сонячної активності, так звані магнітні бурі, зі своїм самопочуттям. Але це справджується лише частково, адже, скажімо, протягом останніх трьох тижнів не зареєстровано жодного значного спалаху сонячної активності. Магнітні бурі допомагають енергії Простору, тобто Богу, пройти через Космос, стратосферу й атмосферу Землі, що сприяє наповненню людини через її духовні чакри (енергетичні центри) життєвою енергією, яка й обумовлює здоров’я. За відсутності життєвої енергії серцева чакра (Анахата) не спрямовує енергію до клітин серця, легень, нирок, через що вони дають збій: енергія в цих органах змінюється на протилежну.

Першим страждає серце. Порушується функція м’язів клапана міокарда – він відкривається або закривається не повністю, що й порушує ритм роботи серця. Змінюється пульс – ритмічність подачі крові до кровоносної системи.

Легені є основним споживачем крові. Першою потерпає права легеня: вона розташована далі від серця, ніж ліва. В ній виникають застійні явища, накопичується мокротиння, яке легеня не в змозі виштовхнути через трахею. Звідси гострі трахеїти, гострі бронхіти, запалення легень. Через запалення трахеї виникає запалення шийного лімфовузла. Він збільшується в розмірах, перекриваючи відтік відпрацьованої лімфи до міокарда, і вона не виводиться з організму через сечовидільну систему. Запалення шийного лімфовузла призводить до запалення гортані, яке згодом може перейти в стадію онкології. Лімфовузлом частково стискається також сонна артерія, що призводить до порушення кровообігу головного мозку.

Через порушення функції міокарду виникають розлади в роботі нирок. Рідина в організмі повністю не очищується, що призводить до запальних процесів в органах усього організму.

Усе це відбувається з організмом людей, духовно закритих, тобто з тими, хто втратив зв’язок з Богом, енергією Простору. Якщо людина духовно відкрита, то навіть і малої частки енергії Простору вистачає для підтримки організму в здоровому стані.

Я неодноразово розповідав про те, що останні два роки відбувається зміна свідомості існування людей: з 3-го рівня існування – на 4-ий, а зараз духовно відкриті люди почали перехід вже на 5-ий рівень існування. Духовно закриті люди, які залишились на 3-му рівні існування, переходять на нижчі рівні і з життя відходять.

Тому я благаю вас, люди: допоки ще є час, відкривайтеся духовно, впустіть у себе енергію Бога, наповніть нею свої душі.

У вас головні болі? Ви ковтаєте пігулки, але вони не допомагають? У такому випадку сядьте, розслабтеся, покладіть руки на коліна долонями вниз, ноги розпряміть, щоби вони не були зігнуті в колінах, закрийте очі. Подумки, своїми словами звертайтеся до Бога, просіть зняти біль і прислуховуйтеся до змін в організмі. Ви відчуєте, що в районі тім’ячка з’явиться відчуття важкості, яке почне сходити донизу з голови, через руки й ноги. В пальцях рук та ніг з’явиться відчуття «мурашок»: тяжка та хвора енергія почала виводитися з організму. Відтак у тім’ячку виникне відчуття приємної прохолоди, це відчуття на фізичному рівні чистої енергії Бога. Вона почне розтікатися з голови донизу, наповнювати хребет і все тіло. Відчуття болю зникне не тільки в голові, але й в організмі загалом. Стане легше та вільніше. На це треба виділити від 5 до 7 хвилин.

За активністю Сонця ви можете спостерігати на сайті citadapasaule.com, або на сайті planeta.moy.su в категорії новин, розділ «Сонце. Магнітні бурі», а також в категорії «Друзі сайту», розділ «Магнітні бурі он-лайн».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *