Павло Розенко повідомив коли і на скільки розширять список “Доступних ліків”

У розширеному реєстрі будуть представлені ліки 22 виробників з Євросоюзу, 17 виробників з України та п’ять світових виробників (переважно – Ізраїль та Індія)

Міністерство охорони здоров’я повинно до 5 серпня 2017 року розширити реєстр лікарських засобів, що передбачені урядовою програмою “Доступні ліки”. Відповідне доручення зробив віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко, як стало відомо під час селекторної наради у Кабміні.

“Доручаю Міністерству охорони здоров’я протягом двох тижнів, до 5 серпня, завершити роботу з доповнення реєстру ліків. І щоб до 5 серпня був оприлюднений новий розширений реєстр препаратів, який буде діяти по трьох програмах”, – зазначив Розенко.

Віце-прем’єр нагадав зазначив, що у переліку препаратів програми сьогодні близько 160 найменувань, і пообіцяв, що програма буде розширюватися: “На сьогодні до нового реєстру подано пропозицій приблизно на 210 препаратів. Тобто реєстр, який діє сьогодні, найближчим часом буде розширено щонайменше на 50 препаратів”, – пояснив урядовець.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *